Cele mai bune oferte de ziua eMAG

By | December 7, 2015

eMAG împlinește 14 ani așa că are o ofertă aniversară cu reduceri și carduri cadou. Dacă aveți așa ceva, verificați și lista cu produse favorite. Şi dacă chiar vă doriți ceva anume, mai reveniți pe site periodic, vor mai fi și produse noi. Văd că noua strategie eMAG este să nu mai includă toate produsele reduse în newsletter. Lista completă este aici.

Iată câteva lucruri care mi se pare că au un preț bun. Pe lângă reducere veți primi și câte un voucher cadou la fiecare în parte, însă am ales să nu îl includ și pe el ca “beneficiu” în lista de mai jos, pentru că de multe ori voucherul este foarte restrictiv cu categoria de produse din care poți cumpăra.

UPDATE: Încă două-trei promoții bune –

UPDATE: Iată condițiile pentru voucherul pe care îl veți primi – “Voucherul este valabil pentru orice produs listat si vandut de eMAG.ro (fara seller Marketplace), cu exceptia celor din categoriile Asigurari si Supermarket. Voucherul poate fi folosit în perioada 1 – 29 Februarie 2016, la comenzi de minimum 1000 lei.”

Vă avertizez, cumpărați repede pentru că în scurt timp se va activa un cititor al blogului care vă va spune că acestea nu sunt reduceri adevărate și că totul este o conspirație.  De fapt, gata sunshine64sm, le-am spus eu direct, te-am scutit de o treabă 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Cele mai bune oferte de ziua eMAG

  1. Vlad

    Din cate tin eu minte, S6 a fost 2200 de black friday. Iar la fiecare campanie e redus < 2500. Acel 3000 e pentru aia de au rabdare deloc.

    Vezi ca e o greseala la ◾Apple iPad Air 2 cu 16 GB – 2.100 lei, redus de la 2.100 lei 😀

    Reply
  2. Ciprian

    Eram sigur ca fac ei o combinatie la voucherele alea… minim 1000, s-au gandit ei ca incurajeaza vanzarile in februarie, o sa bubuie. Daca taiau un zero, de exemplu cu reducere sa platesti minim 100, hai 200, hai chiar si 500, dar minim 1000, este ca si cum le dau doar ca sa fie date.

    Reply
    1. Revo Post author

      Sunt și oameni care le folosesc. Îți iei frigiderul acum și voucherul îl folosești în februarie pentru plită electrică.

    2. Ciprian

      Apropo de vandut voucher, m-ai facut curios si am cautat pe olx :))=)) ma distreaza oamenii aia ce preturi au pus… voucher de 500 de lei – pret de vanzare 470 :))=)). Poate nu inteleg eu ceva…

Spune-ți și tu părerea: