Chrome îți permite să pui un tab pe mute

By | February 9, 2018

Chrome a rezolvat în sfârșit una dintre mâncărimile multora dintre noi. Încă de când a apărut acel mic difuzor pe fiecare tab, eu am încercat să dau dublu click pe el, în speranța că va tăia sonorul.

Trebuia de fapt să dau un click-drepata pe tab și apoi să apăs pe “Mute site”. Am înțeles că opțiunea este implementată de mai mult timp, însă înainte volumul revenea în cazul unui refresh al tab-ului.

Acum mute-ul rămâne chiar dacă îi dai refresh. Sau dacă deschizi un nou tab cu același site, și acel următor tab se va deschide pus automat pe mute. Ca să revină la normal trebuie din nou un click dreapta și “Unmute site” sau închise toate tab-urile cu acel site și redeschise.

Bineînțeles, existau și extensii care făceau acest lucru. Însă preferam să tai volumul din tastatură decât să încarc Chrome cu o extensie nouă din cauza site-urilor nesimțite care fac autoplay la clipuri.

Sursă: UberGizmo

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Chrome îți permite să pui un tab pe mute

  1. Marius

    Eu folosesc Edge pentru muzica și pe Chrome dau mai jos totul. Supraviețuiesc chiar și fără adblock. 🙂

    Reply
  2. Viorel

    eu am activat de aici chrome://flags/#enable-tab-audio-muting pentru mine e mai simplu sa dau click pe difuzor si sa se inchida sunetul, btw am aceasta optiune activata de peste 4 ani daca nu chiar 5…so nu e ceva chiar asa nou… zic si eu doar….

    Reply

Spune-ți și tu părerea: