Cine e firma Beck

By | April 1, 2011

In caz ca cei care pun botul la astfel de reclame dau totusi un “cine e firma Beck” pe google:

De 1 an primesc pliante de la astia in cutia de scrisori. Asta vara nu aveam ce face si la insistentele cuiva m-am dus si eu in excursia lor (pe vremea aia le organizau in afara Bucurestiului). In  principiu trebuia sa fie la Curtea de Arges si am ajuns intr-o cabana in drum spre Râmnicu Sărat. Acolo era un domn imbracat frumos, mandru absolvent al faculatii de A&C ce vindea produse normale la preturi excesive pe fondul unei promovari facute ca la carte. Din respect pentru chinurile prin care a trecut omul m-am abtinut sa fac mistouri (cel putin pana sa ma dea exemplu negativ), am ascultat cuminte si am plecat.

What’s the catch ? Firma asta fantoma lucraza in acelasi stil ca recuperatorii. Iti baga produsul pe gat garantand ca in 30 zile poti suna la firma si il poti returna daca nu iti convine. Numai ca atunci cand suni la firma nu raspunde nimeni si daca incerci sa ajungi la sediu iar nu poti intra.

Acum si-au schimbat numele in BEST. Nu ca n-ar fi legit toata treaba, probabil s-a decis cineva sa copieze povestea de succes a afacerii.

In rest, daca te loveste plictiseala aia specifica verii poti sa iti iei 2-3 prieteni sa te plimbi pe banii altora. Tin minte ca atunci cand am fost eu era acolo o batranica aflata la a 11’a excursie.beck

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cine e firma Beck

  1. cowish

    “la alegere pentru cupluri – un fierastrau electric”. Pentru ca ce altceva aduce mai multa armonie in casa? 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: