Ciolacu se poartă ca un clovn în relația cu Austria

By | December 11, 2023

De fiecare dată când citesc un titlu ca cel din Hotnews cu “Condițiile puse de Austria pentru intrarea României în Air Schengen“, citesc de fapt “Click aici ca să vezi cât de inutil este Iohannis în continuare“. Sau “Iată ce maimuțoi sunt Ciolacu, Predoiu și Ciucu“.

Dacă citiți articolul de pe Hotnews, veți vedea că austriecii sunt în continuare impertinenți.

Cum reacționează Ciolacu la aceste impertinențe ale lor? Ca și cum tocmai a nimerit speciala la păcănele.

“Am spart gheața! Austria și-a flexibilizat poziția în ceea ce privește spațiul Schengen și este de acord cu ridicarea granițelor aeriene pentru România. (…) După ani de zile de așteptări, vom realiza împreună și acest vis! România merită în Schengen!”

Sau ca și cum ar fi calificat Naționala la Euro, când în realitate nu a realizat absolut nimic. Austriecii sunt în continuare impertinenți iar el dă din coadă ca un câine care vede un băț.

Serios, parcă nici Cîțu sau Ciucă nu au fost așa de papagali. Ăia măcar tăceau mai mult și nu știai cât de îi duce capul. Omul ăsta însă se ambiționează să vorbească…

În altă ordine de idei, cred că o s-o las și eu mai moale cu Austria. Pare că mă agit degeaba și oamenii se uită ciudat la mine când le zic că nu vreau să folosesc branduri austriece sau să îmi fac concediul în Viena. Parcă le zic că sunt anti-vaccinist sau ceva…

Ah, da… austriecii își cam bat joc de noi… suntem înverșunați, ne cerem drepturile! Dar mai mult pe internet… Adică na… e frumos totuși în Viena!”

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: