Am comandat băutură de la eMAG + CONCURS

By | June 10, 2020

Categoriile de dry food și de băuturi de pe eMAG au primit un update major, ocazie cu care am fost provocat să dau o comandă de băuturi și să văd cum vor fi livrate. Zis și făcut, m-am logat, și am intrat glonț la secțiunea de băuturi. Ocazie cu care am constatat că varietatea este mult mai mare față de cum o știam eu. Am căutat în principiu vin, rom, whiskey și gin, că aici mă pricep cât de cât.

comanda bautura emag

În privința vinurilor, le-am găsit cu livrare de la eMAG pe toate cele mai speciale pe care le-am încercat și mi-au plăcut sau care mi-au fost recomandate. Începând de la “vinurile casei”, care sunt Purcari și Siel Rose, până la cele mai speciale precum Saperavi roșu, Gitana Lupi, Solo Quinta alb sau La Petite Sophie. Sunt peste 800 de vinuri vândute și livrate de eMAG, deci am avut de unde alege. Cam așa arăta istoricul meu de căutare pe eMAG la un moment dat:

La whiskey-uri am văzut Glenfiddich de 23 de ani, Yamakazi, Cardhu, Lagavulin, Jura, Glenlivet, Laphroaig, toți băieții cunoscuți. Sunt peste 200 de sortimente, pe care le porți sorta după tip, blend sau țară de origine. Aici nu m-am atins de nimic pentru că încă mai avem câte ceva pe acasă.

Și la rom și la gin am avut parte de surprize plăcute. Tocmai anihilasem un Dictador de 20, așa că am mai luat un Dictador Orange, ca să vedem dacă va fi la fel de bun, deși este pe jumătate ca preț. Am luat și un gin Tanquray No. Ten, pentru că ne place Tanqueray-ul normal și am vrut să vedem dacă acesta este și mai bun. Cam așa arata comanda pe care am plasat-o joi seara, pe la 11 pm:

comanda bauturi alcoolice emag

Vineri la ora 16:32 am primit comanda prin SameDay, la timp pentru week-end-ul prelungit ce tocmai a trecut 🙂

Așa erau ambalate băuturile:

Mi se pare că ambalajul este destul de solid cât să nu îmi fac griji că sticlele nu vor ajunge în siguranță. Cred că mai dau o comandă. Zilele acestea au o promoție la produsele vândute și livrate de eMAG. Dacă introduceți codul “bacanie” la comenzi de minim 100 de lei, primiți 20 de lei reducere din prețul total afișat. Am văzut și azi câteva oferte bune la șampanie & fistic 🙂 De exemplu:

În concluzie, mi-a plăcut experiența și sunt convins că voi mai comanda. Mi se pare foarte tare să poți comanda un laptop/TV/SSD și să adaugi și un vin la comandă, ca să sărbătorești achiziția 🙂

emag comanda alcool

Concurs

Îmi doream de mult să fac cinste comunității care la rândul ei îmi face cinste citind blogul. Așa că ofer 5 vouchere de câte 100 de lei, cu care puteți să vă cumpărați oricare băutură de la eMAG (iar dacă aveți nevoie de recomandări, alegeți oricare dintre vinurile de mai sus). Mecanismul este destul de simplu. Trebuie să-mi spui într-un comentariu care este băutura ta favorită, o băutură pe care ai descoperit-o recent, un cocktail mișto sau să-mi recomanzi un vin bun. O să țin comentariile deschise timp de o săptămână, iar apoi voi selecta prin random.org cinci câștigători. Pentru a putea participa la concurs sunt doar două condiții: trebuie să mai ai cel puțin un comentariu aprobat pe acest blog și să ai peste 18 ani (și le voi verifica pe amândouă cu rigurozitate).

Cam atât. Spor la comentarii! 🙂

UPDATE: Am făcut extragerea. Câștigătorii sunt: Bogdan D, Rosoiu Alex, neacsu adrian, gxg. Urmează să îi contactez pe mail. Dacă nu îmi răspund în termen de o săptămână voi apela la următorii clasați pe listă (Victor și PicincuH Viorica). Felicitări câștigătorilor și mulțumesc și celorlalți participanți!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

102 comentarii la “Am comandat băutură de la eMAG + CONCURS

  1. Bogdan D

    am băut recent Ardberg ? atât de bun că după ce-am aprofundat aroma a trebuit să verific eticheta ca să rețin numele 🙂

    Reply
    1. Andrei

      Ardbeg ?
      Si mie mi-a luat ceva sa zic corect.

  2. MATEI

    Cel mai mișto cocktail descoperit recent de mine se numește BeTon și își merita pe deplin numele 🙂 E format în primul rand din Becherovka, o bautură tradițională din Cehia, pe baza de plante, foarte aromata și cu un gust unic, as spune. La asta se adaugă o apa tonica și iese…BeTon (Becherovka-Tonic Water), multă gheata și felii de lime, bineînțeles.
    Hint: Tine Becherovka în congelator pana când se transforma într-un fel de lichid uleios. Să vină vara! :))

    Reply
    1. Revo Post author

      Amuzant. Sună bine totuși 🙂 Din ce văd, Becherovka este un bitter, mă aștept să aibă un gust asemănător cu ginul.

  3. Madalin

    Nu consum alcool dar stiu pe cineva care s-ar bucura daca i-as face cadou o sticla de Rom Plantation. 😀

    Reply
  4. Rosoiu Alex

    Recent am baut Rom BENTLEY B13. Are un gust super fin iar alcoolul nu se simte atat de intepator.

    Reply
  5. Ionut

    Gin Whitley Neill de gutui, Sprite, lămâie stoarsă + o felie, zahăr brun și gheață. Îmi mulțumești apoi.

    Reply
    1. Revo Post author

      Băi, să știi că am oscilat între Whitley Neill și Tanqueray, dar pentru că erau atât de multe sortimente la Whitley Neill n-am știut ce să aleg și am mers tot pe ce știam mai bine 🙂

    2. tgorun

      Cred ca si Tanqueray are foarte multe sortimente/arome di care se pot alege.
      Eu recomand sortimentele Rangpur si Flor de Sevilla.

  6. Alexandra Mitran

    Un Long Island Tatratea.. adica 3 tipuri de lichior Tatrate, de 52,62 si 72%..aprox. 20 ml din fiecare.. sirop de soc si cola.
    yumm!
    sau daca nu ai toate tipurile de mai sus.. merge oricand un cocktail cu orice fel de Tatra..si apa tonica / suc natural 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Spre rușinea mea, până acum nu știam de Tatratea. Trebuie să aprofundez 🙂

  7. eduard

    Gin – Bombay
    Vin alb – Ana de la Jidvei
    Vin rosu – Cíu CÍu
    Vin rose – Charme de la Mer
    🙂

    Reply
  8. Andreea

    Recomand un Rose fără dureri de cap și foarte accesibil, Mateus. ?

    Reply
    1. Revo Post author

      Văd că Mateus este acum la reducere, 20 de lei, wink wink.

  9. Ariel

    Daca n-ai incercat, incearca Cricova spumant – Vin Spumant Alb Cricova Crisecco Brut, 0.75l. Bine, eu sunt cu spumantele seci 🙂
    Un amic care mi-l aducea, “contrabanda”, direct din Republica, cam la jumatate din pretul de aici.

    Reply
    1. Revo Post author

      Știam și că cei de la Cricova fac vinuri bune, însă am luat odată un Cricova alb pe la 40-50 de lei din Kauflad și îmi aduc aminte că am fost dezamăgit, așa că mi-a fost frică să mai încerc șampania.

  10. Catalin

    Eu sunt cu vinurile albe, așa că o să-ți recomand un Pinot Grigio de la Mezzacorona (gama Castel Firmian). La banii lui (42 RON pe eMAG) se ia la trântă cu multe albe din paliere superioare de preț.

    Reply
  11. Bogdan

    Recomand vinurile de la Cricova, eventual luate din duty-free de la graniță România-Moldova, unde sunt mai ieftine. Poți trece cu 5 litrii de vin.

    Reply
    1. Manzat Cosmina

      Eu ti-as recomanda un cocktail de vara pentru o iesire in oras cu o doamna,sigur o impresionezi.Se pune gheata,apoi 50 de ml de Campari,apa minerala apoi 50 de ml de prosseco.Yummy!!!

    1. Matt

      Cum sa compari Captain Morgan cu Zacapa? Arunca o privire și la istorie,proveniență și preț, evident. Dacă vrei sa compari Zacapa(Guatemala) cu un alt rom, fa o cu Dictador(Cartagena, Columbia),Diplomatico(Venezuela) sau Matusalem(Dominican Republic)

    2. SirNeo

      Compar cu ce consum in mod uzual, asa cum compar si un BMW cu un Logan, nu pot sa-l cumpar cu Pagani sau Porsche pentru ca nu am condus asa ceva

  12. Alex No

    Smerenie de la Crama Oprişor. L-am găsit şi pe emag. Oh, boy!

    Reply
  13. Mattewadrian

    Câteva ginuri ce trebuie încercate:Gin Mare,Puerto Indias, Monkey 47.,Hendrick’s.
    Whiskey:Talisker,Big peat and Arran(japanesse)

    Reply
  14. Mihail

    Corpse reviver no. 2 și Aberlour 12 ani Double Cask Single Malt pentru un Old Fashioned sau doar cu un strop de apă.

    Reply
    1. Revo Post author

      Ew, am băut și eu o dată. Am zis că never again 🙂

  15. Abrudan Cosmin

    Vin – Cuvee Ruxandra(Crama Darie)
    – Rusalca Alba(Crama Oprișor)

    Reply
    1. Padureanu Tatiana

      Am descoperit Tatratea la ziua unei prietene,imi place mult!

  16. Marginean Alina

    Cea mai buna bautura mai ales pe timp de vara este inventata de mine si sotul meu <3 Cuba Libre (dar inventie proprie ) o parte votka ,putina esenta de rom ,restul cola ,cateva felii de lime ,cuburi de gheata si gata se poate servi la terasa sau pe sezlong la tara langa piscina 🙂

    Reply
  17. Adi L.

    Iti recomand vinurule de la Macin. In special gama Renatus. Cu siguranta iti vor placea ?

    Reply
  18. STANESCU GEANINA

    Recent am primit cadou o sticla de Tatratea ,bautura pe care n-am gustat-o niciodata. Mi s-a parut foarte original si pe gustul meu.

    Reply
  19. Radu

    Cine credeti ca e atat de tampita sa creada ce ziceti voi aici. Se vede de la o posta cu sunt comentarii platite si comandate. Incercati sa fiti mai originali. Fake !!!

    Reply
    1. Revo Post author

      Ți-am aprobat comentariul ca să râdem cu toții de el, nu numai eu :))

  20. Târțău Carmen Bianca

    Am descoperit recent un vin senzațional, Anima 3 fete negre/ Aurelia Visinescu, e genial

    Reply
  21. Enache Nicoleta

    Nu consum alcool, prefer berea fara alcool cu lamaie

    Reply
  22. neacsu adrian

    Cabernet Sauvignon de la Petro Vaselo un vin rosu superb pt pretul lui !

    Reply
  23. Coca George Viorel

    Coniacurile moldovenesti, dar nici cu Zarea nu mi e rușine. Sunt în general fine la gust și îți rămâne un gust foarte plăcut pentru un timp destul de lung.

    Reply
    1. Revo Post author

      Rara neagră de purcari este vinul pe care îl consumăm cu regularitate la o friptură de vită. La câte sticle de Rară Neagră, Rose, Pinot Grigio și Chardonnay am băut de la Purcari, aș putea să fiu acționar la ei :))

  24. mario

    De vreo 1-2 ani am inceput sa beau vinuri rose si tot incerc diferite sortimente, sa vad ce imi place.
    Cu voucherul probabil ca as incerca 1-2 sticle care au un pret mai mare de 60 de lei :D. (nu ca nu as face deja asta din cand in cand)

    Reply
  25. Mihai

    Vinul Black Horse m-a cucerit instant. Un Cabernet puternic, 13.5% vol, cu o aromă fructată, care merge perfect cu Roquefort sau Camembert. Recomand din toată inima

    Reply
  26. Paula M

    Am descoperit de curand vinul rose Mateus, care merge la fix pe timp de vara.
    De regula beam Liliac, dar si Mateus e delicios, e mai soft, pentru femei, as spune.

    Reply
  27. Jantea Alexandra

    Am descoperit vinul rose Alira. E foarte delicat și racoritor. Îl recomand.

    Reply
  28. Alexandru Popa

    Cel mai bun vin este cu siguranta Purcari Chardonnay si cel mai bun cocktail gin tonic.

    Reply
  29. Antohe Cristina-Elena

    Gusturile sunt diferite . Eu as alege un Liquer Tatratea Citrus si un Hugo La Gioiosa.
    Mulțumim pentru concurs!
    Keep your fingers crossed for me ! ?

    Reply
  30. popescu nicolae

    Purcari Chardonnay si Vin Spumant Alb Cricova, imi plac mult!

    Reply
  31. Cosmin Iulian Codrea

    Feteasca neagra de la Oprisor! Poezie pura si nebunie curata!

    Reply
  32. Costache Alina

    Nu consum deloc alcool,dar am fost la ziua prietenei mele saptamana trecuta si am baut Aperol cu suc de portocale si gheata,mi.a placut foarte mult a fost delicios!

    Reply
  33. Vasile Roxana

    Iti recomand berea THAI, made in Thailanda, fireste. Am descoperit – o anul trecut, chiar in tara ei de origine, la recomandarea unui englez care ne-a spus ca e mai buna ca Heineken.In prezent, o mai gasesti la Lidl, cand au saptamana asiatica:)

    Reply
  34. Tantar Gheorghe

    Feteasca neagra de la crama Oprisor ,are o nota suava de poezie si nebunie

    Reply
  35. Andrei Crișan

    Vinul preferat – Feteasca Regala de la Casa Isarescu.
    La capitolul tărie Glenlivet si Brâncoveanu XO.

    Reply
  36. Apetrei Alexandra

    Ador Lambrusco Rose de la Riunite! Il recomand cu mancaruri pe baza de peste, este excelent!

    Reply
  37. Moldoveanu Daniel

    Prosecco Mionetto cu ambalajul portocaliu iti recomand! Merge bine la gratar

    Reply
  38. PicincuH Viorica

    Jack Daniel’s TENNESSEE HONEY este bautura pe care nu as putea sa o refuz, deci da, e preferata mea.

    Reply
  39. Dobrovicianu Gianina

    Cea mai recenta bautura pe care am descoperit-o, este un fel de milkshake de vara racoros. Am baut la o prietena si continea: o banana pusa inainte la inghetat, lapte de migdale sau cococos si un pic de whisky J.B. Racoritor si revigorant. Mie mi-a placut!

    Reply
  40. Dan Cara

    Vinul pe care il consum cel mai des ar fi Rara Neagra de Purcari, iar Glenfiddich de 18 ani este single malt-ul pe care il prefer de cele mai multe ori.
    Si daca imi este permis, nu as vrea sa uit nici de Silva Bruna, care a fost alaturi de mine din cele mai vechi timpuri 🙂

    Reply
  41. Florin

    Recent am incercat CELEBRUL Cuba Libre, am comandat de pe eMag o sticlă de Bacardi și am fost super mulțumit ?

    Reply
  42. Emil Calinescu

    Am pofta de un stroh bun, pe care sper sa-l gasesc cat de curand pe emag. Sau, daca nu stroh, atunci un alt rom de calitate 🙂

    Reply
  43. ValiP

    Cocktailul momentului e Jim Beam coffee, iar la vin ti-as recomanda Cricova roșu virgin, 2011

    Reply
  44. Lucian

    Sunt destule site-uri specializate cu preturi mai bune tot timpul anului nu doar in perioadele de promotie …. nu pot pune poza cu mesajul de la Emag care ma anunta dupa 2 zile de intarziere ca, comanda imi va ajunge peste alte 3 zile … funny :)))

    Reply
  45. Dragos S.

    Cu siguranta Ardbeg 10 ani dintre whiskey urile incercate recent a fost cel care a lasat cea mai puternica impresie asupra mea 🙂

    Reply
  46. Andreea Elena Ghinet

    Am băut în Italia de Revelion ASTORIA CORDERIE PROSECCO DI VALDOBBIADENE EXTRA DRY și mi-a plăcut mult

    Reply
  47. Mihaela Grigoras

    Vinul meu preferat este Tamaioasa Romaneasca de Cotnari , lichiorul preferat este Sheridan’s , iar in pandemie am baut gin tonic (din schweps si gin ) , ginul preferat fiind Gin Whitley Neill Rhubarb & Ginger.

    Reply
  48. Roxana Elena Suma

    Am descoperit un vin cu totul special: 23 k luxury wine de la Cramele Bolgiu. Foitele de aur din compozitie m-au fermecat, iar gustul este deosebit.

    Reply
  49. Revo Post author

    Gata, concursul s-a încheiat, nu voi mai accepta mesaje alt mesaj după acesta. Urmează extragerea.

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, am anulat toate comentariile dublate de pe același IP, așa cum au fost și ale tale. Ai comentat de 4 ori pe blog, cu 4 email-uri diferite. Cred că am fost destul de îngăduitor că am lăsat un comentariu, dar data viitoare le voi șterge pe toate, ca să nu mai existe discuții.

Spune-ți și tu părerea: