Concursul lunii decembrie

By | December 22, 2016

Nu știu dacă v-am spus, dar mi-am propus să fac un concurs lunar pentru cititorii blogului. Este o metodă prin care îmi pot arăta recunoștința față de cei care citesc, care adaugă valoare unui articol printr-un comentariu sau care pur și simplu îmi arată când scârțâie ceva. În același timp sper să fie o metodă prin care să convingem și alți cititori să se alăture discuției.

Şi cum luna aceasta este cu iz festiv, m-am gândit să fac cadou un mouse de gaming ASUS RoG Buzzard. L-am primit și eu cadou la rândul meu, și nu m-aș fi despărțit de el în ruptul capului, dacă nu aveam deja un RoG Gladius.

Cum participi? Îl ofer cadou unui cititor care îmi va spune cum a ajuns să citească blogul. De exemplu eu am observat că ajung să urmăresc un blog nou după ce văd în diverse locuri 2-3 articole ale acelui blog într-un interval foarte scurt de timp. Să zicem că într-o săptămână văd 3 articole diferite share-uite de persoane diferite pe Facebook. Așadar, voi cum ați ajuns să citiți revoblog?

Regulile pentru concurs sunt simple. Cititorul trebuie:

  • să aibă cel puțin un comentariu aprobat pe blog până la momentul concursului;
  • să folosească un email valid pentru a putea fi contactat în caz că a avut noroc;
  • să îmi pună ulterior la dispoziție o adresă din România
  • să nu fie un concursoman venit pe blog doar pentru acest concurs.

P.S: Malin a câștigat concursul din noiembrie. Poate îmi răspunde și la mailul trimis la începutul lui decembrie 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

39 comentarii la “Concursul lunii decembrie

    1. Revo Post author

      Hai mă, fără glume, că știu unde stați! 🙂 Vreau să aflu cum ajung cititorii pe site blog, ca să știu ce să îmbunătățesc.

  1. Alexandru Ionescu

    Eu am primit invite de la Vlad Andrei daca imi amintesc corect :))

    Reply
  2. Dragos

    Eu am cautatun review daca nu ma insel si am fost redirectionat catre blogul tau. Atunci am mai deschis vreo 2 post uri si mi a placut blogul. Nu am postat pentru a castiga ( nu sunt gamer deloc ) ? Spor in continuare

    Reply
  3. Daniel

    Nu mai stiu sigur cum am ajuns sa citesc acest blog…. probabil redirectionat de pe alt blog…. dar l-am adaugat in lista de urmarit si nu a mai iesit deloc de pe aceasta lista.

    Reply
  4. Vlad

    Eu am nevoie de un ceasornicar, dar se pare ca am gasit 2 in 1, si chiar mai mult. Keep up the good job! Sper sa “te citesc” si peste 10 ani.

    Reply
  5. Adrian

    Primul contact cu blogul tau l-am avut acum 2 ani si era in jurul acestei perioade cand am vazut un share cu live blogging la black friday. Mi s-a parut interesant mai ales ca postai si ce produse o sa fie inainte la oferta si aveai recomandari pt reduceri reale. Pot sa zic ca am comandat multe chestii doar pt ca le-ai recomandat, desi nu imi trebuiau. In fiecare an iti urmaresc blogul in aceasta perioada si sper sa nu renunti la live blogging.

    In alta ordine de idei datorita blogului am ajuns sa cumpar produse de la xiaomi si de pe gearbest, desi nu sunt fan produse china. Mi-am luat bratara 1s si camera yi 2 si am fost foarte multumit.

    Poate am deviat putin de la subiect, dar as vrea sa mai zic ca imi plac review-urile tale tehnice si faptul ca uneori iti implici si viata personala in blog, mai ales ca am avut ocazia sa te cunosc in facultate. As avea si eu o intrebare sa iti adresez: cum iti faci timp pt asa ceva? Eu unul nu imi gasesc timp nici de lucrurile marunte (sa merg la fotbal cu baietii sau sa ies intr-un club, nu mai vorbesc ca nu am apucat sa mai codez nimic in android din anul 1 de master).

    Reply
    1. Revo Post author

      Timp nu există niciodată, trebuie să îți faci și trebuie să mai faci și compromisuri. De exemplu, din mare gamer ce eram, nu am terminat un joc anul trecut și tot la capitolul divertisment, am văzut vreo 6 filme în total. Cred că aș avea mult mai mult timp liber dacă aș fi în stare să îl gestionez mai bine. Probabil cu toții am avea, dar nici să fim tot timpul “on the clock” nu-i ok.

  6. MIHAELA GRIGORAS

    Citesc de mult timp acest blog, am uitat cum anume am ajuns pe pagina. Probabil cautam informatii despre produsele pe care doream sa le cumpar si cred ca le-am gasit ( pentru ca am revenit) sau posibil de un BF . E ceva timp, totusi.

    Reply
  7. mario

    Am intrat pentru un review, mi-a placut.
    Am mai citit cateva articole si dupa am inceput sa intru din ce in ce mai des.

    Reply
  8. Emilian

    Nu mai știu sigur cum am ajuns pe blogul tău și când exact (apreciez că în urmă cu cel puțin un an), dar cu siguranță am ajuns din secțiunea de “Ce mai citesc / Citesc zilnic / Dau cu sapa / etc” de pe alt blog pe care-l citeam. 

    Chiar dacă nu comentez des intru aproape zilnic pe blog…

    Reply
  9. bodoo69

    Te salut Marius, am ajuns pe aici datorita indexarii google, 🙂 glumesc, cautam o informatie si am gasit frumos detaliat la tine. Felicitari.
    De atunci am bookmark cu blogul tau.
    Te salut.

    Reply
  10. Ilie

    Am aflat de la George Ciobanu ca ai blog, am aruncat un ochi pe aici din cand in and, am descoperit ca is articole pertinente care mi-au placut si am continuat sa urmaresc.

    Reply
  11. Andrei

    Salut, pai am dat mai intai peste articolul cu ceasuri de la elefant, am mers din articol in articol, mi-au placut si acum vad ca-i trimit lui frati-miu cate un share la 2 zile asa ca bravo domle 🙂

    Reply
  12. George

    Salut. Citeam deja nwradu.ro și într-o zi am decis să caut și alte bloguri care merită citite. Succes în continuare.

    Reply
  13. Mihai

    Cred că am ajuns aici de la nwradu. Tot de atunci mi-a rămas în cap ideea că el te-a și încurajat să îți faci blog (poate mă înșel).
    O data ajuns aici am citit câteva articole, am văzut că te documentezi bine când le scrii și mi-ai inspirat încredere. Am luat multe decizii și am recomandat și altora produse pentru că le-ai făcut review.
    Si eu am comandat din China pt prima oară datorită ție (adaptorul bluetooth pt mașina pe care îl folosesc zilnic), ms!
    Te citesc deja de câțiva ani cred și de la o vreme zilnic, mai ales ca primesc mail-ul cu articolup zilei când sunt în metrou spre muncă.
    Succes in continuare și la cat mai multe articole!
    PS: pt restul cititorilor – comentați articolele când aveți ceva de spus, se va crea o comunitate și vom avea cu toții de câștigat, dar mai ales îl vom ajuta pe Marius care depune un efort măricel pentru a scrie și pe blog că doar nu trăiește din asta, încă 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu la bază eram forumist și îmi plăcea să îmi dau acolo cu părerea foarte elaborat. În paralele citeam și blogul lui Radu, îmi plăcea cum scrie, m-a inspirat și m-am gândit să îmi fac și eu un blog unde să scriu cam ce povesteam pe forumuri sau sfaturile pe care le dădeam vecinilor care voiau să-și cumpere electronice.

      Apoi la câteva luni după ce am pornit blogul m-am întâlnit cu Radu la un LAN Party și am început să vorbim, că fiind electroniști aveam destule subiecte comune. A fost o potrivire de caracter 🙂 De atunci m-a ajutat super mult cu sfaturi despre blogging și nu numai. Ne mai dăm cu părerea despre “industrie”, mai facem o glumă șamd.

  14. Miron

    Man. ..initial am crezut ca esti un vis. .o boare. . Dupa care, recenzii despre device-uri care ma interesau. .Deci Googe>>recenzii,pareri ..
    Ne-am reintalnit pe Facebook, in pareri si optiuni politice in antiteză..

    Reply
  15. costin

    Cred ca din topul facut de revista Biz. Sau link de la un blogger din top 20?
    Tind spre prima varianta, totusi.

    Reply
  16. Andrei

    Eu prima data am dus un ceas la Horologer. 🙂 Si apoi am aflat si conexiunea cu revoblog. Si de atunci iti urmaresc ambele proiecte.

    Reply
  17. George

    Povestea o stii deja, ne-am cunoscut in CS, ai jucat pe server, parca ne-ati si batut la cupa atunci, am descoperit ulterior ca Andreea e cu mine in clasa, etc etc, iar acum stai la un bloc distanta. Pe blog parca am aterziat in urma unui share pe facebook acum ceva ani, parca 🙂 si parca era o stire despre revomobil, sau cel putin era si el pomenit pe acolo.

    Reply
  18. Norbert Dee

    Eu am ajuns sa iti citesc blogul de pe blogul lui NWRADU .Are el acolo o lista cu bloguri pe care le citeste.Eu citesc blogul tau pentru stiri mai mult .Nu stiu daca mai am vreun comentariu pe blogul tau.

    Reply
  19. Catalin

    Am intrat pentru un review acum un an si jumatate.
    Comentez foarte rar, dar intru cel putin de 3-4 ori pe saptamana.

    Reply
  20. doru

    Am căutat acum doi ani… un top jocuri pt android, google, am găsit un top alcătuit de tine. Am început să urmăresc review’uri, apoi știri legate de Black friday. Citesc cel puțin o dată pe săptămână cam tot ce scrii. Și dacă tot suntem în această perioadă a anului, vă urez tuturor să aveți Sărbători fericite!

    Reply
  21. Dan

    Am intrat pe blog acum o lună, comentez mai rar și pe subiecte generale – asta mi-a plăcut, că nu este doar pe chestii tehnice, care mă interesează, dar nu așa de mult. Și spre deosebire de tine, care ai menționat că ai nevoie de două – trei postări citite pentru a intra pe blogul sursă, eu am avut nevoie doar de una – o postare de-a ta pe un alt blog sau ziar, nu îmi aduc aminte bine. Dar una a fost de ajuns – sunt destul de încrezător in intuiția mea pentru ca să nu am nevoie de mai multe verificări.

    Reply
  22. Andrei

    La tine pe blog am ajuns initial de pe blog roll-ul cuiva.Pe urma te-am cautat direct.Problema e ca scrii destul de rar.

    Reply
  23. Marius

    Salut! Eu nu-mi aduc aminte exact in ce blogroll te-am vazut, dar cert e ca de cand te-am adaugat in lista de bloguri de citit, te citesc zilnic! (ma rog, verific zilnic!)

    Succes in continuare!

    Reply
  24. Bogdan Budeanu

    Citesc zilnic mai multe bloguri. O servasem cam acum un an de zile, câteva comentarii interesante de-ale tale la articole de pe nwradu.ro sau mihaivasileblog.ro. Așa am ajuns prima dată pe revoblog.ro, practic acesta a fost cârligul 🙂
    Aici mi-au plăcut articolele tale despre burgeri, ceasuri, brățări fitness și mai ales tech news. Acestea m-au făcut să revin constant.

    Reply
  25. Ariel

    Ne-am încrucișat pe blog la NWradu, apoi am început să te citesc în funcție de timp. Dintre multe bloguri pe care le frecventam apreciez constanța si ideile similare, motiv pentru care am rămas cititor.

    Reply
    1. Revo Post author

      Wellcome back Ariel! Tu ce mai faci cu blogul ăla? Că am intrat acum un an pe el și mi-a părut rău că n-am mai văzut poze noi 🙂

  26. Andrei

    N-ar fi o idee rea sa reportezi si premiul lunii noiembrie pentru ca de acum e clar cat te urmareste castigatorul daca nici dupa aproape doua luni nu l-a revendicat. 🙂 P.S. E doar o sugestie.

    Reply
  27. Revo Post author

    Vă mulțumesc pentru participare! Voi face extragerea pe 4-5 ianuarie. Pentru concursul de luna trecută, voi extrage încă un câștigător, dintre cei care au comentat în noiembrie.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: