Concursul lunii Septembrie pe revoblog.ro + o noutate pentru abonați

By | September 19, 2017

Săptămâna ce tocmai a trecut a început școala, așa că trebui să dăm cadoul de luna trecută și să dăm drumul concursului pe luna septembrie. Pe lângă asta, am pregătit o noutate pentru abonații blogului.

M-am gândit că deși majoritatea abonaților preferă să primească zilnic un mail cu ce scriu, poate sunt și alți cititori pentru care un mail pe zi este prea mult. M-am străduit să fac cumva ca fiecare să primească mailurile în ritmul și în ziua în care le convine.

Așa că dacă vreți să participați la concursul de luna aceasta (revin imediat și cu detalii despre premiu), trebuie să vă înscrieți la newsletter, să dați share acestui articol pe Facebook și să lăsați link-ul către share într-un comentariu mai jos. Scopul ar fi să ajungă acest articol la cât mai mulți cititori, chiar și la cei înregistrați.



Ziua în care doriți să primiți mailul

Pentru cititorii deja înscriși care doresc să aleagă ziua în care să primească mailul, click pe acest link și introduceți email-ul. Veți primi o eroare, dar nu-i bai, dați click pe “actualizarea profilului”. Veți primi apoi un mail cu link-ul către aceeași pagină, dar care vă va lăsa de această dată să alegeți ziua.

Premiul acestei luni este un powerball, primit de mine mai de mult de Bitdefender. E genul de gadget pe care nu te-ai îndura niciodată să îl cumperi, dar e foarte tare dacă îl ai. Am și eu unul, și din această cauză vreau să-l fac cadou pe acesta. Şi ca fapt amuzant, îl țin pe birou și iau din când în când pauze să mă joc cu el. Așa evit pe timp de toamnă să îngheț la birou, până dă RADET drumul la căldură 🙂

Câștigătoarea concursului de luna trecută este Mihaela Grigoraș (extragerea este aici). Am trimis deja și mailul 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Concursul lunii Septembrie pe revoblog.ro + o noutate pentru abonați

Spune-ți și tu părerea: