Cum activezi Spotify Family Plan pentru România

By | May 26, 2020

Spotify a lansat planul Family și în România. Nu se știe când, nu au făcut niciun anunț, pur și simplu această opțiune a devenit vizibilă în pagina de cont. Și eu și Alice aveam câte un cont premium, pe care plăteam câte 5 euro fiecare, deci 10 euro în total pentru două persoane. În condițiile în care un cont Premium Family costă doar 8 euro și poți înrola până la șase persoane, merită să faci trecerea. Vei face o economie de cel puțin 2 euro dacă familia ta are doi membri sau mult mai mult dacă mai adaugi și alte persoane în cont 🙂

Cum activezi Spotify Family Plan?

Este destul de simplu. Te duci la pagina cu profilul tău, sau direct click pe Change Plan, selectezi opțiunea Premium Family și apoi va trebui să setezi adresa de domiciliu. După ce setezi adresa de domiciliu, poți trimite invitații prin email sau pe messenger celorlalți membri ai familiei. Click pe “Add to Family Plan”:

spotify family romania

cum funcționeaza spotify family spotify premium familie

Teoretic, pentru a se putea înrola la Family Plan, ceilalți membri trebuie să fie și ei fizic în aceeași adresă. Practic, la noi a mers și cu “Enter Address Manually”:

spotify premium family romania

După ce dau click pe acel link, în caz că și ei aveau un cont plătit, de la începutul lunii viitoare nu vor mai plăti nimic. Un utilizator poate intra și ieși dintr-un astfel de plan fără nicio problemă. I se păstrează toate preferințele muzicale de dinainte de a face schimbarea.

spotify family plan romania

Și ca bonus, dacă nu aveți preferințe muzicale foarte diferite, Spotify poate adăuga automat toate melodiile pe care le asculți într-un un album denumit Family Mix. Sau dacă nu vă puneți de acord, poate selecta o singură persoană preferințele pentru întreaga familie, ca în orice democrație functională. Family Mix are inclusiv o setare pentru muzică mai “Chill” sau mai “Upbeat”, în funcție de starea generală a familiei bănuiesc 🙂

spotify premium family mix romaniaÎn concluzie, dacă aveți cel puțin două conturi Spotify Premium în familie, merită să faceți trecerea la un Premium Family.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cum activezi Spotify Family Plan pentru România

Spune-ți și tu părerea: