Cum să citești blogul mai simplu și mai sigur

By | October 13, 2014

Scriu cel puțin un articol zilnic. Majoritatea dintre voi intră pe blog de pe Facebook. Însă pe Facebook articolul nu apare mereu în News Feed-ul vostru. Pagina blogului are 300 de fani însă informația ajunge la 20, maxim 30 de persoane. Ultimul update de algoritm al Facebook-ului m-a lăsat cu un gust amar din cauza asta. Așa că m-am gândit la alternative. Vă recomand două metode pentru a fi la curent cu articolele.

1. Abonarea prin email la newsletter

Metoda pe care eu m-aș bucura cel mai mult s-o adoptați. Vă puteți abona folosind forumularul din sidebar-ul de pe blog, din partea dreaptă. Doar că am să-i mai modific poziția în funcție de ce reclame pun eu pe acolo.

M-am chinuit să fac un newsletter care să arate cât mai frumos. Momentan arată așa:

Dacă alegeți să vă abonați, veți primi în fiecare zi la ora 9.00 articolul zilei. Dacă nu primiți mail înseamnă că am postat articolul după ora 9.00. Le veți primi a doua zi pe amândouă. Pe viitor sper să reușesc să introduc o opțiune prin care să puteți selecta o singură zi pe săptămână în care să primiți toate articolele. Dacă se pricepe cineva la email marketing, help! 🙂

2. Feedly

Mai întâi vă logați cu Facebook sau cu Google. Ca să vă abonați trebuie să faceți o căutare după “revoblog” în partea din stânga. Click pe iconița care apare și apoi pe butonul verde +feedly. Apoi blogul va apărea în sidebar-ul din partea stângă. Am adăugat și pe blog un buton verde în footer, însă se încarcă foarte greu. Au și o aplicație de Android.

newsletter_revoblog4

Feedly este cititorul de RSS care a prins cel mai bine după moartea Google Reader. Am constatat cu plăcere că am deja 25 de cititori acolo, mulțumesc! Arată foarte frumos însă problema (pentru mine) este că s-ar putea să uitați să intrați pe feedly, din cauza asta am spus că prefer prima metodă.

Vă aștept cu brațele deschise ! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cum să citești blogul mai simplu și mai sigur

Spune-ți și tu părerea: