De ce întârzie coletele de la Cargus? Pentru că le-au pierdut prin depozit

By | November 26, 2016

Un coleg s-a dus la depozitul Urgent Cargus din Măgurele ca să-și caute coletul. A ajuns pe la ora 15.30 și mi-a spus că erau oameni care așteaptau acolo de la ora 10.00. L-am întrebat dacă chiar vrea să stea la coadă și m-am oferit să-i trimit mâncare și apă. În schimb, mi-a povestit ce a văzut acolo. Şi pentru că este sâmbătă, iar situația a trecut de mult de granița dintre frustrant și hilar, haideți să ne amuzăm cu câteva povești.

În principiu cei de acolo nu găsesc coletele în depozit, pentru că nu știu de capul lor. Au AWB-ul, dar nu le pot localiza în depozit. Şi ca să vă imaginați la ce nivel suntem, aflați că unui șofer nu-i puteau găsi în depozit bara de la TIR. O bară de TIR. De doi metri. Bară. TIR.

Altui tip nu îi găseau un TV de 200 cm diagonală. Tot așa, unui client nu îi găseau anvelopele pentru dubă. Tipa de la recepție l-a rugat să i le descrie. “Vedeți duba aia de acolo? Ca alea arată!”.

În teren sunt și mai amuzanți. Un coleg și-a comandat două perechi de căști. De trei-patru zile, curierul vine, îl salută, și pleacă, pentru că are la el doar o pereche de căști și nu le poate livra separat. La un moment dat au deschis coletul ca să vadă dacă nu cumva erau ambalate și căștile celelalte ambalate în același colet. Nu erau, deci l-a salutat din nou și a plecat. În următoarea zi a venit cu perechea de căști care erau lipsă, dar fără cele pe care le-am plimbat patru zile după el.

Cam asta este situația. Pe lângă faptul că Urgent Cargus avea deja probleme cu angajații care și-au dat demisia înainte de Black Friday, au reușit cumva să piardă și produsele în propriul depozit. Așa că dacă aveați speranțe, eu zic să vă liniștiți, nu prea aveți ce face în afară de a aștepta. Probabil vor găsi coletele pe parcurs, pe măsură ce depozitul se eliberează. Oricum, call centerul nu funcționează de trei zile, nici butoanele de “mail” și “reclamații” de pe site.

Bine că Moș Crăciun nu livrează cu Cargus. Până acum dădea faliment Crăciunul.

urgent-cargus-magurele

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “De ce întârzie coletele de la Cargus? Pentru că le-au pierdut prin depozit

  1. Giovani

    Am si eu vreo cateva colete comandate de la Emag de Black Friday – n-au ajuns nici in clipa de fata…
    Giovani
    Piatra Neamt

    NB- Ieri am primit un SMS de la ei in care isi cer scuze….

    Reply
  2. Danny

    Eu am avut 2 colete de la Emag, unul cu predare personala, iar la celalalt nu am avut aceasta optiune si am ales curierul. Cel cu predare personala l-am ridicat acum 2 zile din Crangasi, i-am intrebat si de celalalt, au spus ca este totul ok (achitat factura) si sa astept ca ma suna curierul. Au trecut 8 zile de la achitarea facturii si tot astept… macar sa ajunga pana la Craciun… asa o sa am si eu cadou surpriza de sarbatori…. 🙂 De la F64 am luat un obiectiv vineri, iar sambata m-au chemat sa-l ridic… 20 de min.de stat la coada si gata, totul rezolvat…. Curierii acestia cu ditamai reteaua de distributie si cu experienta anilor anteriori in spate… au intrat in sah-mat cu BlackFriday…

    Reply
  3. adrian

    @giovani – vezi ca scrie la emag. coletele se livreaza intre 18-28 noiembrie. Depinde cand ai dat comanda sau cand au ajuns banii.

    Reply
  4. Stan

    Partea bună sunt asigurate coletele ,da vom primi bani in 45 de zile .
    Partea proastă: circula un zvon de vreo 2ani ca cargus/urgent ,se vinde .
    Adică peste 50 % din piata romaneasca de livrari ,se va vinde !!!
    Dhl romania ,detinatorii sus numitei vor doar profitul restu ,adica comertul cu exteriorul tot prin eii ….
    Sa ne auzim bine avea romtelecom ,slogan bun de vanzare si vad ca au fugit toti romani la rds .
    Sloganul urgent/cargus …

    Reply
    1. Revo Post author

      În niciun caz 50% din piața de livrări. Fan Courier avea 60% pondere din livrările de anul acesta de la eMAG de Black Friday. Alți 5 curieri, printre care și Cargus, împărțeau restul de 40% din livrări.

  5. Florin c

    Inca astept un colet flanco cargus de la bf ul romanesc si inca unul de vineri, care surpriza ….a fost livrat ieri la slobozia….in loc de bucuresti

    Reply

Spune-ți și tu părerea: