DJI Phantom 4 devine mai inteligentă și poate urmări persoane

By | March 2, 2016

Mi se pare că DJI este acum în poziția în care era GoPro în urmă cu câțiva ani. Are acel coolness factor de care ar trebui să profite cât încă mai durează. Deocamdată strategia lor mi se pare foarte bună. Decât să se bată cu sutele de drone chinezești care au apărut ca ciupercile, preferă să ridice nivelul de fiecare dată.

Dacă nu mă înșel, au fost printre primii care au pus gimbal pe drone comerciale. Acum, DJI Phantom 4 este și mai inteligentă decât modelul precedent. Au introdus două funcții noi care ar trebui să facă toți posesorii de Phantom 3 să-și vândă drona pentru un upgrade.

Prima funcție ar fi “Tap To Go”. Pur și simplu indici pe display-ul smartphone-ului o zonă din câmpul vizual al dronei și îi dai comandă să se ducă până acolo. Partea și mai mișto este că drona știe să evite eventualele obstacole care îi ies în drum.

Şi pentru că Lily se chinuie de un deceniu să pună pe piață drona aia care te urmărește, DJI n-a mai stat la discuții. Așa că acum poți seta Phantom 4 să te urmărească în timp ce faci chestii. Bineînțeles, evitând crengile care îi ies în cale.

Pe lângă asta, autonomia dronei a crescut la 28 de minute iar modul sport îi permită să atingă 45 de Km/h. Probabil următorul model va ști să vâneze și vulturi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: