Dominium sau Domino’s Pizza?

By | March 1, 2012

Cand am auzit prima data de restaurantul Dominium in România l-am confundat cu Domino’s Pizza, marele lant de pizzerii pe care-l stiam din filme. Am trecut peste “dezamagire”, am mancat o pizza de la ei si dezamagirea s-a transformat in altceva. Dominium a devenit pizzeria preferata a grupului. Chiar ma mir acum ca n-am scris nimic despre ei.

Acum 2 ani s-a deschis si in România franciza Domino’s. Am trecut duminica pe la mini-restaurantul de pe șoseaua Pipera. Am mancat o pizza si automat, ca orice pizza/pizzerie noua a fost raportata la etalonul Dominium de catre cei de la masa. Pizza aleasa a fost 50% Domino’s Clasic, 50% Chicken Bacon. Prima data cand am comandat o pizza combinata. Blatul a fost Family size si a costat 20 lei (au o promotie foarte misto valabila doar in restaurant).

Eu spun ca diametrul nu este chiar family dar ca satura fara probleme 2 cu foamea in ADN. Mi-a placut ca desi am uitat sa comandam sos, n-a fost nevoie. Pizza este destul de suculenta.

George a apreciat ca n-are marginile blatului groase.

Si acum vine dezvaluirea senzationala. Alice, care initial nu a vrut sa comande nimic, nu a rezistat tentatiei si dupa ce a gustat a concluzionat ca se apropie ca gust de pizza Europeana de la Pizza Hut.

Verdictul ? Ramane pentru moment Dominium doar pentru ca e mai aproape de mine. Altfel, as fi nevoit sa dau cu zarul. Oricum, recomand o plimbare seara pe Pasajul Aurel Vlaicu / Pipera si apoi o pizza la Domino’s.

foto – Alice

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Dominium sau Domino’s Pizza?

  1. nicu

    Domino’s era *buna* in primele 2-3 luni de la apartie si aveau si super-oferte, dupa care au mai scazut din calitate si din nivelul serviciilor. Inca mai comandam la firma din cind in cind de la ei pentru ca sint totusi convenabili.

    Reply
  2. Marcel

    Dominium sunt din Polonia, acolo au functionat sub franciza Domino’s pentru o vreme dupa care s-au desprins si au luat actualul nume, nu este greu de inteles de ce.

    Reply
  3. ReVoLuTiOn Post author

    Hmm, stiam ca sunt din Polonia dar nu stiam si aspectul asta. Thanks for sharing that with us Marcel 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: