Două mârlănii studențești făcute de Cotroceni Kebab și Phoenix Pub

By | October 21, 2013

Shaorma de la Cotroceni Kebab a fost uimitor de bună la început. A durat minunea cam o lună. După asta și-au luat o casieră grețoasă, mi-au trântit niște roșii nașpa în shaorma și n-am mai mâncat acolo de atunci. Până aici nimic dubios.

Dar oamenii cred că nu mai vine lumea la ei din cauză că n-au destul loc. Şi au trântit o manea de terasă pe juma’ de trotuar. Ce, pietoni umili, nu vă ajunge juma’ de trotuar? Stai că mai mai punem și o pancartă pe restul de trotuar rămas. Mai vreți? Parcăm și o mașină în fața coșmeliei. De o lună le tot strâng pancarta și le-o pun paralel cu direcția de mers. Probabil că urmează să le-o arunc în stradă. Am trecut azi pe acolo și am văzut că și-au demontat ghereta. Ne vedem la primăvară.

Phoenix Pub este fostul Jeg, dărâmat cu surle și trâmbițe în ianuarie. În Jeg nu prea mă duceam, dar Phoenix și Student Pub (e tot a lor) frecventez. Oamenii sunt tari, au idei bune, au mâncare bună, au băutură ieftină, dar și ei fac aceeași greșeală. Şi-au trântit un gazon artificial pe tot trotuarul din fața pub-ului. Le-am atras atenția imediat cum s-au instalat și au scăldat-o. Da, aici mârlănia are circumstanțe atenuante, că nu e așa populat trotuarul ca cel de pe Vasile Milea. Dar tot mârlănie e.

În rest, dacă ar aerisi mai bine subsolul (și aici au strâmbat din nas când le-am menționat pe facebook) aș trece în fiecare seară pe acolo. Dar deh, nu ne place să fim criticați. Şi oricând se vor găsi studenți gata să se afume.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Două mârlănii studențești făcute de Cotroceni Kebab și Phoenix Pub

  1. Ariel

    Sunt curios, cum le atragi atentia ?
    Te duci peste ei, ceri cu șãfu… dai mail. Nu ar merge mai simplu o adresa la primarie?

    Reply
    1. revo Post author

      Cei de la Phoenix Pub sunt destul de atenți și activi online. A se vedea mai jos. De la Cotroceni n-am pretenții.

      În legătură cu sesizările … am făcut o singură dată sesizare la primărie. Primit înapoi înapoi vorbe ambalate frumos și atât.

  2. Phoenix Pub®

    Multumim pentru critici, desi nu-ntelegem cu ce deranjeaza o pata de culoare intr-o lume cenusie (acel covor de iarba artificiala), important e ca se vorbeste despre noi.
    P.S. Pentru zona ocupata de mesele si scaunele din fata platim taxe la bugetul local al Primariei sector 6.

    Reply
    1. revo Post author

      În proporție de 90% se vorbește de bine despre voi, deci puteți sta liniștiți din punctul ăsta de vedere. Poate că nu am fost destul de clar în bucata aia de articol. Nu mă deranjează covorul, dar scaunele și mesele puse pe el sunt în drum. Dacă aveți aprobare de la primărie, jos pălăria. Însă asta înseamnă că primăria sectorului 6 este deosebit de imbecilă, lucru pe care îl știm deja.

Spune-ți și tu părerea: