Dragi tovarăși, bine ați venit în dictatură!

By | February 1, 2017

Nu, nu este o exagerare.

Când un om, care nici măcar nu face parte din guvern, ajunge să conducă guvernul, atunci ai o problemă. Când un mafiot stabilește bugetul unei țări, știi că nu se mai poate vorbi despre justiție. Când un om poate construi legi în jurul lui, atunci știi că nu se mai poate vorbi despre democrație.

Așa cum Dragnea a construit această ordonanță de urgență în jurul său, așa poate construi și alte legi. Mâine se poate întâlni pe stradă cu oricare dintre noi, să ne dea o palmă, să ne scuipe, să dea cu mașina peste noi, și apoi să inventeze o lege care să îl scape.

Ce este de făcut mai departe?

Ştiu că sunteți dezamăgiți, dar nu trebuie să cedați. Dacă renunțați, sunteți fraierii pe care și-i doresc. Trebuie protestat de fiecare dată când există ocazia, și oriunde există ocazia. Când îl vedeți pe Dragnea pe stradă. Când îl vedeți pe Grindeanu ieșit afară din cotețul în care îl ține Dragnea. Când îl vedeți pe Florin Iordache scăpat din lesa lui Dragnea. Când le întâlniți odraslele la facultate. Civilizat și eficient.

Am fost neglijenți timp de 27 de ani, și asta ne-a costat. De acum încolo, educat frumos toți oamenii din jur cu privire la PSD/Antena 3/RTV, scos posturile din grilele bunicilor, boicotat companiile care își fac reclamă acolo. Din aproape în aproape, în 4 ani ne facem bine. Dar efortul trebuie să pornească de la noi, oamenii informați.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Dragi tovarăși, bine ați venit în dictatură!

  1. Andrei

    Ei vor sa vada pana unde pot intinde elasticul…cred ca or sa aiba o mare surpriza.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: