Și totuși, ce face Musk cu Twitter?

By | April 26, 2022

Ok, l-a cumpărat. Mișto, în stilul lui yolo. A anunțat pe Twitter că vrea să cumpere Twitter. Apoi a făcut un pic de show până când a venit anunțul oficial că Twitter a acceptat oferta lui Elon Musk.

Pune buton de edit, distruge toți boții, lasă freedom of speech și apoi ce se întâmplă? Va deveni rețeaua mai cool? Se vor înghesui oamenii să stea pe Twitter?

Adică înțeleg … e ușor să faci mașini electrice aproape autonome. E ușor să sapi tuneluri pe sub Las Vegas. E ușor să pornești o companie de explorare a spațiului, să construiești rachete reutilizabile și să zbori pe Marte. E ușor să implantezi chip-uri în creier.

Dar totuși … să faci Twitter profitabil? Așa ceva nu cred că este posibil. Și nu cred că scopul lui Musk este doar să lase această platformă să fie necenzurată și atât. Scopul este să facă bani.

Predicția mea este că Twitter se va bucura de un val de atenție și apoi va fi vândută mai departe. Ideea în sine din spatele platformei o limitează. Nu ai cum să bagi prea multe reclame pe o platformă text-oriented. Plus ca dacă nu se moderează nimic, toate brandurile vor fugi de ea. Iar dacă o moderează, nu va mai fi free speech.

Hai că o să fie interesant. Sunt tare curios dacă Musk are un alt plan sau dacă pur și simplu s-a îmbătat într-o seară și a făcut un impulse buy.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Și totuși, ce face Musk cu Twitter?

  1. Dc

    Dupa vaccinuri, ucrainieni..acum mori de grija faptului ca musk vrea sa lase free speech…cum sa nu se mai baneze conturile celora care spun ca mastile sunt 0, vaccinurile covid au efecte secundare naspha, biden ii dement, fiu su pedofil, drogat si platit cu milioane de ucrainieni etc etc

    https://ibb.co/WgDyXJK

    asta tre sa fi tu

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, păi ce să-i faci, ăsta-i defect la mine, uneori mai și cuget și inevitabil îmi mai fac și griji. Ar trebui să încerci și tu, e mișto.

    2. Dc

      In primul rand apreciez ca mi ai publicat comentariul.

      Se pare ca doar eu si altii cugetam si imi fac griji din cauza unora ca tine..ca oile acceptati si faceti tot ce vi se spune..imi amintesc ca acum 1 an..parca..erai mandru ca purtai masca chiar de erai singur pe strada…intre timp atatea s au schimbat…ai curajul sa recunosti, fata de tine macar , ca ai cam luat teapa?

      Vezi ca astazi Pfizer a facut azi publice datele lor din teste..12% eficacitate pt primele 7 zile si mai putin de 1% dupa aceea ; declarat vaccinul sigur pt femei gravide dupa ce au facut testele pe soareci.

    3. Revo Post author

      Ți-am publicat comentariul pentru că mi s-a părut amuzant. Din tot ce ai spus acolo ai zero dovezi sau surse. Eu pot susține cu surse ce spun eu, dar dacă-ți arăt dovezi, probabil că tu vei spune că acele știri vin de la evrei-masoni-reptilieni-sorosiști care de fapt vor să conducă lumea. Dacă nu te-ai convins singur până acum de ce este bine și ce este rău și nu știi ce informații să crezi și ce nu, nu o să încerc să te conving eu acum.

      Am luat țeapă la ce? Scopul era să evit virusul și l-am evitat până acum. Mi-am făcut vaccinul, trăiesc bine mersi, port în continuare mască în locuri închise aglomerate.

      Trăiesc chiar mai bine decât cineva care crede în conspirații, masoni, reptilieni și scenarii în care “sunt interese mari la mijloc” și cineva vrea să ne controleze ca pe oi.

Spune-ți și tu părerea: