eMAG a lansat Freshful – un supermarket online cu livrare rapidă a produselor proaspete

By | October 22, 2021

Iată ceva complet diferit fața de ce există până acum. eMAG a lansat un supermarket online cu produse proaspete livrate rapid la ușă. Se numește Freshful și este un brand diferit, separat de site-ul eMAG.ro, în stilul tazz.

Spun că-i complet diferit pentru că până acum nu există decât servicii de livrare a produselor care sunt în stocurile unui supermarket fizic (Glovo, Bringo, chiar și tazz). Freshful însă nu are un loc fizic unde să poți intra să-ți faci cumpărăturile. Are doar un depozit frigorific propriu, iar produsele vor fi livrate 24/7 cu mașini refrigerate proprii în maxim 2 ore de la comandă, în intervale programate din 30 în 30 de minute. Bănuiesc că eliminând magazinul fizic, produsele vor fi mai proaspete, pentru că nu vor mai sta expuse pe raft până când cineva le va lua și le va pune într-un coș pentru livrare. Costul livrării este 13 lei, mai bun decât la Mega Image de exemplu. Deocamdată este disponibil doar pentru București și Ilfov.

Sunt pe site peste 18.000 de produse: de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Freshful spune că se va putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente 100% românești. Ce mă bucură pe mine este că vor avea și produse BIO și ECO de la fermieri și producători locali.

freshfulSă vedem dacă va prinde ideea. Investiția este destul de mare (vreo 5 milioane de euro), astfel încât cred că eMAG și-a făcut bine temele. Poate o să trec și eu în sfârșit peste teama de a nu primi legume sau fructe avariate și voi comanda de la ei 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “eMAG a lansat Freshful – un supermarket online cu livrare rapidă a produselor proaspete

Spune-ți și tu părerea: