evoMAG are un Black Friday – ce am cumpărat eu

By | November 7, 2021

evoMAG a pornit deja campania de Black Friday. Va mai urma o rundă de reduceri și vinerea viitoare cu siguranță. Dar nici acum nu-s prețuri rele. Și bineînțeles că mi s-au lipit degetele pe taste și am comandat câteva ceva. Inițial am zis: “heh, intru și eu să mă uit, oricum n-am nevoie de nimic”. 500 de lei mai târziu, am cumpărat:

  • Set gantere de 30 kg – Undeva, un curier mă înjură citind ce trebuie să transporte.
  • Încărcător Samsung Super Fast Charger pentru mașină 45W –  L-am luat pentru Spring. La 45 W, chiar dacă Note20 încarcă cu maxim 25W, sper să nu ia foc Spring-ul când îl conectez la brichetă. Sau să îmi scadă autonomia la zero :)) Prețul e foarte bun. L-am văzut zilele trecute în showroom-ul Samsung Plaza de la Apaca pe la 160 lei.
  • Încărcător Samsung Super Fast charger 25W – Foarte ok prețul. Era și separat, l-am cumpărat cu tot cu cablu pentru că era mai ieftin decât să cumperi încărcătorul și cablul separat.
  • Cablu de date iPhone 2m – Am luat cu mufă USB normală, nu Type C, ca să mai folosim din chargerele vechi pe car le avem prin casă.

Nu știu dacă ați observat, dar evoMAG are întotdeauna prețuri bune la cabluri, încărcătoare și accesorii Samsung și Apple. Cel puțin la cabluri originale de iPhone sunt imbatabili. La noi a devenit deja o tradiție să comandăm periodic cabluri de iPhone de la ei.

Am mai văzut oferte bune și pe la smart gadgeturi și căști wireless. De exemplu aceste căști Philips true wireless cu Bluetooth 5.0 și protecție IPX4 sunt 150 lei. Mi se pare un preț bun pentru niște căști true wireless “de brand”. Și setul ăsta de de la iFixit pare mișto. Dar am zis să stau totuși deoparte de și mai multe categorii 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “evoMAG are un Black Friday – ce am cumpărat eu

  1. Silviu

    Are pret bun setul acela de gantere, dar cand te apuci sa tot desurubezi la ele moare pasiunea. Eu mi-am luat ceva similar de la Decathlon.
    Am vazut niște gantere de la Techfit ce sunt reglabile automat. Nu stiu cat de fiabile sunt, dar mi s-a parut ingenios sistemul.

    Cablul acela de iPhone n-a fost in viata lui 129 de lei. Are o reducere de maxim 10 lei.

    Reply
    1. Revo Post author

      Ganterele vor sta în principiu 2×15 montate direct. I’m a big boy 😀

      Eu nici nu m-am uitat la prețul complet de la cablul de iPhone. Dar la 40 lei e preț bun.

  2. Adi

    Sfat. Încearcă sa eviți pe cât posibil încărcarea fast charging. Si la telefoane și la masina.

    Reply
    1. Revo Post author

      La telefon am avut deja un S6 și un S7 pe care nu le-am încărcat decât cu fast charging. Sunt încă ok telefoanele. Acum fac la fel cu Note20. Părerea mea este că ajungi să schimbi mai repede telefonul decât i se deteriorează bateria din cauza încărcării rapide. În privința mașinii… voi vedea. Probabil voi alterna încărcările. Cu siguranță nu o să o încarc numai cu încărcare rapidă.

Spune-ți și tu părerea: