Firea îi șicanează pe Nicușor Dan și pe jurnaliștii prezenți la conferințele lui de presă

By | June 18, 2020

Mai țineți minte când vă spuneam că lupta dintre Nicușor Dan și Firea va fi amuzantă? Dacă nu mai sunteți la curent cu ce se întâmplă prin politică, haideți să vă fac eu un scurt rezumat. Nicușor Dan a început campania pentru primărie, iar șleahta Firea și PSD îl șicanează pe unde apucă.

De exemplu acum două săptămâni Nicușor Dan a anunțat o conferință de presă undeva de pe Bulevardul Ghencea. La conferință și-a făcut apariția Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, care a venit cu un dulap după el. A încercat să se poziționeze cât mai aproape de Nicușor Dan și să-l incomodeze. S-a ajuns la îmbrânceli și la replici de genul “M-ai lovit la operație”.

sursă

După ce s-a terminat cu circul, Bădulescu a declarat ulterior că de fapt el voia să susțină o conferință de presă, dar Nicușor nu l-a lăsat.

Săptămâna aceasta Nicușor a încercat să susțină o conferința din Sectorul 5. Doar că cineva a trimis acolo niște mașini de gunoi care se învârteau în cerc și claxonau. La un moment dat chiar au stropit participanții la conferință cu o substanță, probabil dezinfectant (se vede începând cu minutul 3):

sursă

Din ce înțeleg eu, aceasta este modalitatea prin care Firea participă la “dialog”, că altfel n-am mai văzut-o la față de mult timp. Părerea mea este că acestea sunt niște gesturi de disperare. E nasol cu pandemia, că Firea își baza campania pe pomeni electorale, excursii cu pensionarii și paranghelii prin piețele publice. Cred că acum planurile ei s-au dus pe apa sâmbetei, așa că ea nu știe ce să mai facă, și se întoarce la rădăcini.

Singura soluție care îi mai rămâne este să transforme pandemia într-un exercițiu de imagine și să distribuie materiale promoționale COVID19. Dar parcă nici așa nu merge, că alegătorii PSD nu cred nici în coronavirus. Nasol, nu?

În altă ordine de idei, săracul Nicușor oricum pare mereu chinuit. Atacându-l în felul ăsta nu vei face decât să crești tuturor simpatia față de el. Și pe lângă asta, în ultimul video Nicușor face un lucru pe care nu l-am mai văzut niciodată la el: vorbește tare.

Firea pare că se auto-sabotează cu tehnica asta. Nu pot să zic decât că…

via Gfycat

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Firea îi șicanează pe Nicușor Dan și pe jurnaliștii prezenți la conferințele lui de presă

  1. Vlad

    Parca s-au amanat pe noiembrie alegerile. Si daca se va inrautati in toamna situatia cu COVID probabil se vor amana din nou.

    O tara de prosti si smecheri. Alesii sunt imaginea populatiei. Daca cativa sunt cinstiti si gandesc diferit, sunt o minoritate.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: