Fotbal 1 – 0 România

By | June 20, 2016

Ştiți că vă spuneam eu să nu fiți supărați pentru scorurile cu Franța și Elveția? Acum înțelegeți de ce? Chiar nu aveați motive. Acum că am luat bătaie și de la Albania, putem discuta altfel.

Am încercat să păcălim fotbalul și am pierdut. Dar nu este vina jucătorilor de pe teren, pe bune. Este vina jucătorilor care acum sunt la răcoare. Este vina fraților Becali care dădeau șpăgi antrenorilor să le bage jucătorii impresariați în teren. Este vina antrenorilor pentru că acceptau găinăriile astea. Este vina lui Mitică Dragomir și Mircea Sandu, care au făcut din Ligă și din FRF o cârciumă. Când ai un sistem bazat pe șpăgi, ajungi în fața examenului și nu mai ai pe cine să păcălești.

Chiar au fost câțiva jucători pe teren pentru care îmi pare rău. Îmi pare rău pentru Dragoș Grigore, pentru Sânmărtean, pentru Alibec, poate chiar și pentru Săpunaru. Mai ales pentru Sânmărtean, care probabil nu va mai prinde următorul turenu final. Dar jucătorul pentru care îmi pare cel mai rău este cel din tribune: suporterul. Îmi pare rău că a îndrăznit să spere că va fi altfel și a fost dezamăgit. Îmi pare rău că acum trebuie să se întoarcă la licitații trucate, dezinfectanți diluați și șosele găurite.

Eu sunt încrezător că vor veni vremuri mai bune, cât or mai fi frații Becali la răcoare. Poate în 6-8 ani putem spera la o generație care să ajungă pe merit în tricoul galben. Deocamdată, singurul care investește în juniori este tot … Hagi.

Hai Islanda!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Fotbal 1 – 0 România

  1. Sorin

    Ar fi fost mai ieftin si mai onorabil daca stateam acasa, dar asa, ne-am facut de rahat. Am jucat la nivelul diviziei B, am jucat ca niste cizme sparte. Fotbalul romanesc este departe de ceea ce o fost odata, valoarea de acum fiind doar vorbe goale si promisiuni in declaratiile de presa, sintem doar vorbe nu si fapte. M-am simtit umilit pentru ca mai continuam sa cred ca putem face o prestanta buna si sa ne intoarcem in tara cu fruntea sus. Prin nivelul de joc sub orice critica, pur si simplu si-au batut joc de culorile nationale, ada ceva este inadmisibil pentru o echipa care sa reprezinte o tara. Nici fizic si nici mental, jucatorii au intrat pe teren de parca ar fi vazut mingea pentru prima data. Debusolati total, fara energie in picioare si fara inteligenta in pase, pentru albanezi a fost ca si o sesiune de incalzire, de parca ar fi jucat cu niste amatori. Mai bine ne limitam la super-campionatul nostru intern si sa stam in banca noastra, pentru ca in liga superioara nu sintem pregatiti sa rezistam. Decit sa fim umiliti si sa ne intoarcem cu coada intre picioare, mai bine nici nu ne duceam. Mai bine renuntam si la ideea de a mai avea echipa nationala, ultimele meciuri au demonstrat cit se poate de evident ca e doar pierdere de bani. Data viitoare cind mai joaca nationala, o sa schimb canalul, e mai recomandabil pentru inima mea…

    Reply
  2. gsz

    Am remarcat multe sperante legate de face Hagi la Viitorul. As vrea sa temperez putin aceste sperante amintind faptul ca: 1.) La Viitorul anternor este Hagi (in conditiile in care ar fi mai indicat sa lase antrenatul pe seama antrenorilor), 2.) La Viitorul capitan de chipa este fiul lui Hagi (care e vandut de ceva timp unor echipe din Italia care nu-l vor), si 3.) Viitorul vinde repede pentru a supravietui. Un peste alta, ma indoiesc ca “lumina de la capatul tunelului” este legata de Hagi.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: