Galaxy 11 și #sharethesofa, două chestii mișto cu fotbal

By | November 8, 2013

Chestia asta n-ar fi avut niciodată succes la noi în țară. Ştiți doar că cea mai iubită echipă de fotbal este Creștină. Dacă miroseau crucea de pe autocar, extratereștrii ăștia negri s-ar fi dezintegrat ca vampirii în preajma usturoiului. Plus că ar mai fi fost treaba cu ultrașii. Ăia sunt obișnuiți să bată orice are uniformă. Fie el de pe planeta asta sau nu.

Galaxy 11 este o campanie lansată de Samsung. Deocamdată au găsit antrenorul echipei care va juca împotriva extratereștrilor – Franz Beckenbauer. Luni, pe 11 noiembrie anunță căpitanul și apoi vor urma și restul până la 11. Să urmăriți campania, mie mi se pare interesantă. Mi-a plăcut în mod special videoclipul de mai jos. Ceva speculații în privința căpitanului?

[youtube=http://youtu.be/CbChuNdYH3A]

Şi acum trecem la bere. Pe hashtag-ul #sharethesofa, Heineken vă invită să dialogați cu câte o personalitate din lumea fotbalului în fiecare săptămână. Tu pui întrebări pe hashtag, iar fotbalistul de serviciu îți răspunde printr-un stream live pe Youtube. Deci chiar îl vezi cum vorbește cu tine. Tare!

Săptămâna asta a fost Hernan Crespo. [să lăsați un pic video să se încarce]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JfirrBlO9Q8&feature=share]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: