Gazeta Sporturilor și Realitatea: niște jeguri

By | May 2, 2014

Mă așteptam de la Libertatea sau de la Cancan la așa ceva, că doar știm că ei sunt pionieri ai mizeriei mai în orice domeniu. Nu credeam că și Realitatea a ajuns așa de jos. Se pare totuși că ciuma nu are limite și s-a extins și la Gazeta Sporturilor. Ipocriții care acum un an aveu pe internet o campanie împotriva titlurilor de cancan.

gazeta_sporturilor

Să ne-nțelegem. Una e o intoxicoare idioată cu: “vezi aici ce silicoane și-a pus Măruță” și alta e să te joci cu pulsul oamenilor și să urmărești să creezi panică. Pentru că știrea era despre metroul din Seul. Ilustrată frumos cu o imagine de la metroul din București.

Iar cei care dau like astor de pagini și-o fac cu mâna lor. Se sufocă acoperiți de astfel de mizerii și apoi se plâng că lumea din jurul lor se degradează. Am văzut zeci de înjurături la adresa acestei știri, pe ambele pagini. Dar nu știu câți dintre ei au făcut cel mai simplu gest pentru a evita astfel de mizerii pe viitor: unlike.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Gazeta Sporturilor și Realitatea: niște jeguri

  1. Dan Pavelescu

    “Aprob pozitiv”. Intr-adevar niste jeguri. Eram abonat pe FB la GSP, na, ca sa urmaresc si eu stirile sportive, stii ca am microb 🙂 Dar in afara de stiri cu femei din plastic, tot soiul de adeline si bianci, nu vedeam nimic. Asadar i-am p(puncte puncte)izduit si m-am dezabonat.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: