Google va oferi credit gratuit pentru business-urile care au fost active pe Google Ads

By | April 14, 2020

Iată o veste bună de la Google. Pentru a micșora costurile business-urilor mici și mijlocii și pentru a atenua efectele crizei, Google va oferi credit gratuit pentru cei care au rulat reclame prin Google Ads.

În total Google va pune la dispoziție 340 de milioane de dolari în “ad credits”. Deocamdată nu au precizat cum vor fi împărțite aceste credite, însă au menționat că vor fi eligibile toate conturile de advertiseri care au fost active de la începutul lui 2019 și până acum. Cu alte cuvinte, dacă ați cheltuit bani pe reclame prin Google anul trecut sau anul acesta, s-ar putea să primiți un mic bonus.

Nu știu dacă aceste credite vor avea o valoare fixă sau vor fi repartizate procentual, în funcție de banii investiți de fiecare advertiser în platformă. Totuși, vestea foarte bună este că acest credit va putea fi consumat pe tot parcursul anului 2020. O idee foarte bună, având în vedere că anumite business-uri (de exemplu restaurantele), nu ar avea pe ce să consume acum creditul.

În concluzii, dacă Google vă simpatizează, stați cu ochii pe clopoțelul de notificări din Google Ads, pentru că veți primi o notificare atunci când intră creditul. Mai multe detalii aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: