GTA V este grandios

By | September 17, 2013

GTA V s-a lansat acum câteva ore, doar în varianta pentru console. Costă 260 de lei atât versiunea pentru PS3, cât și cea pentru XBOX 360 și le găsiți pe ambele aici. Nu se știe încă dacă va exista și o variantă pentru PC. Rockstar ia în calcul asta dar nu anunță nimic în acest sens.

Problema mea este următoarea. După “The Last Of Us“, GTA V este al doilea joc de nota 10 [IGN] pe care nu pot să-l joc din cauză că n-am consolă. Şi asta n-ar fi trist. Dar în ultimul timp, chiar și titlurile clasice lansate original pe PC au devenit greu de jucat. Asta pentru că sunt lansate mai întâi pe console și apoi sunt portate pentru desktop.

Nu o să-mi iau consolă. N-am nici măcar TV d-ăsta nou. Philipsul cu tub de 52 cm arată cu cât timp în urmă ne-am pierdut interesul pentru TV și ce se întâmplă pe acolo 🙂

[youtube=http://youtu.be/N-xHcvug3WI]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “GTA V este grandios

  1. Florin Andrei

    Pe Reddit se zvonește, după ce s-au găsit niște referințe către versiunea de PC, în codul sursă de pe Xbox 360, că se va lansa și pe PC, probabil odată cu ediția pentru PS4.

    Reply
  2. Refu

    Vor lansa sigur si pentru PC, dar vor ei sa-si creasca si mai mult interesul pentru joc, GTA4 a fost scos dupa 8-9 luni de la lansarile pe consola.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: