Hublot a lansat un ceas care poate fi cumpărat doar cu Bitcoin

By | November 7, 2018

Hublot e un producător elvețian de ceasuri de lux, despre care este posibil să fi auzit prin prisma colaborării cu Simona Halep, Mayweather sau Mourinho sau prin modelul Big Bang, care este foarte copiat. În fine, este printre cele mai la modă branduri, și tocmai ce a lansat o ediție aniversară Big Bang Meca-10 P2P, care poate fi cumpărat doar cu bitcoin.

Ideea ceasului este de a sărbători 10 ani de la lansarea bitcoin. Costă 25.000 $, un preț destul de mic, având în vedere că modelul este limitat la 210 bucăți. Sunt convins că ulterior se vor vinde și mai scump printre traderii de bitcoin. Două detalii interesante: pe bezel-ul ceasului va fi imprimat ID-ul tranzacției, iar cureaua are un design inspirat de blockchain.

Hublot este cel mai bun exemplu de marketing foarte bine aplicat în lumea ceasului. Deși este un brand relativ nou (1980), de când a venit Jean-Claude Biver la conducere, Hublot a cunoscut o ascensiune fulminantă, iar în 2008 au fost cumpărați de LVMH. Secretul? Colaborări bine gândite cu diverse vedete și genul acesta se momente speculate.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: