Idei pentru cadouri de Crăciun (2018)

By | December 10, 2018

Sub o formă sau alta, articolul cu idei de cadouri pent Crăciun devine deja o tradiție pe acest blog. Anul acesta m-am gândit la 15 recomandări de cadouri, care să nu dea gaură în buget. Am împărțit lista între cele două hobby-uri ale mele: gadgeturile și… restul.

Majoritatea sunt produse pe care le folosesc și eu sau care s-au dovedit utile în casă.

Gadgeturi

Boxă Bluetooth JBL GO – 98 lei sau JBL GO 2 – 129 lei – Avem un JBL GO și este fără îndoială cel mai îndrăgit gadget din casă. Este foarte mică, așa că o mutăm dintr-o cameră în alta a casei. O recomand de fiecare dată.

Cadouri Crăciun 2018

Priza inteligenta Wi-Fi TP-Link HS110 – 140 lei – Puteți citi review-ul meu de aici. Priza o puteți folosi pentru slow cooker, un radiator sau pentru instalația de la brad.

idei cadou Crăciun 2018

Bec Smart TP-Link LB100 – 150 lei – L-am programat să pornească uneori când nu suntem noi acasă.

Brățară fitness Mi Band 3, HR – 140 lei – Am avut prima versiune a brățării, acum Xiaomi a lansat al treilea model. Mi se pare că datorită prețului este cea mai “la modă” brățară.

Boxă WiFi Google Home Mini – 220 lei – Boxă cu wifi și comandă vocală, ca să o întrebi cum este vremea (și ca să te spioneze, evident).

Media Player Google Chromecast 3 – 198 lei – Transformă orice TV în Smart TV și are o interfață de multe ori mai bună decât cele ale TV-urilor.

Mini-trepied Huawei cu Bluetooth pentru telefon – 120 lei sau Manfrotto Pixi – 115 lei – Le am pe amândouă. Pe primul îl folosesc pentru telefon, pe cel de-al doilea pentru aparatul foto. D-abia aștept să fac fotografii la luminile din oraș.

Căști Bluetooth Xioami Mi Sports – 135 lei – Căștile Bluetooth sunt la modă acum, iar această pereche de la Xiaomi mi se pare că oferă un balans bun între preț și brand.

Cadouri pentru cei pasionați de gătit… sau călătorit

Mini tocător Tefal – 50 lei – L-am cumpărat recent și este amuzant de folosit. Pentru momentele în care vrei să toci ceva dar nu vrei să apelezi la robot.

Termometru pentru sticla de vin – 38 lei – Un termometru care te ajută să bei vinul la temperatura optimă.

Briceag Victorinox Tourist – 78 lei – Am unul pe care îl folosesc de vreo 4-5 ani. Tirbușonul este foarte util în călătorii.

Espressor Moka Bialetti – 110 lei – Oamenii care beau cafea spun că o astfel de minune face o cafea excelentă, chiar dacă nu este la fel de rapidă ca un espressor cu apăsare de buton.

Slow Cooker Crock Pot 4.7l – 350 lei – Pentru pulled pork, coaste sau alte mâncăruri fragede și bune. Este extrem de ușor de folosit.

Harta răzuibilă a României – 99 lei – O vând cei de la Mindblower și pare că se bucură de foarte mult succes.

Harta răzuibilă a lumii – 75 lei – Pentru cei care au terminat primul nivel de călătorii, cel cu România 🙂

În concluzie, după cum puteți vedea, am fost cuminte. Majoritatea recomandărilor sunt în jurul a 100 de lei, iar cel mai scump cadou din listă este slow cooker-ul.

Evident, chiar și după ce am scris acest articol, mi se pare că eu tot nu am nicio idee bună de cadou pentru ai mei.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Idei pentru cadouri de Crăciun (2018)

  1. Mario

    Boxa Jbl Go se găsește din când în când și la 80 de lei la emag. Am luat una, este ok, merită banii. Totuși dacă e să alegi între GO2 și Sony Xb10 (130/165 – emag), diferența merită 100%, Sony fiind peste din multe puncte de vedere.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: