Impresii de la România Ungaria

By | September 7, 2013

Am fost la atâtea meciuri și cu toatea astea până acum nu ajunsesem la un meci al naționalei. Nu-mi explic cum s-a întâmplat asta. Mă rog, săptămâna trecută, Mariciu împreună cu City Insurance dădeau bilete la meci. Şi cum n-aveam ce face pe la două noaptea, m-am apucat să fac glume cu Tănase, iar Mariciu a luat-o de bună și m-a luat cu el la meci. Mulțam!

Am avut noroc, am stat într-o zonă bună și n-am avut parte de incidente. Am înțeles că românii s-ar fi bătut între ei. În cazul ăsta sunt mai fraieri decât ungurii care au venit puși pe scandal. Altă chestie pe care n-am s-o înțeleg: de ce arunci cu petarde, fumigene și alte rachete când echipa ta câștigă?
Atmosfera per total a fost impresionantă. Ca de sărbătoare. Toată lumea s-a simțit bine. Suporterii au cântat imnul României la unison de vreo 3 ori:

[youtube=http://youtu.be/IdFw7qmzjI4]

Şi s-au făcut valuri:

[youtube=http://youtu.be/3QBICpg0QEQ]

Dacă ați fost și voi pe stadion și aveți o poză, City Insurance are un concurs pe pagina lor de facebook. Tot ce trebuie să faci este să uploadezi o poză și să îi dai share pe wall. Poți câștiga chiar 3500€ dacă ești mai norocos. Eu ma câștigat un tricou deja, au mai câștigat 2-3 prieteni de-ai mei. Voi ce așteptați? Mobilizați-vă! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Impresii de la România Ungaria

    1. revo Post author

      Am văzut că ne-ai făcut cu ochiul la un moment dat 😀

  1. alina

    parea o atmosfera incendiara acolo si asta datorita spectacolului pe care l-au dat fotbalistii nostri

    Reply

Spune-ți și tu părerea: