Încălțăminte confortabilă pentru mers mult pe vreme rece

By | April 15, 2019

În ultimii ani am făcut câteva city break-uri în perioade mai reci ale anului. Iar noi avem prostul obicei să mergem foarte mult pe jos.

Problema este că atunci când mergi atât de mult, trebuie să te încalți confortabil. Pentru vreme însorită, am rezolvat problema de mult timp. Însă pentru vreme rece mi-a fost greu să găsesc niște pantofi care să fie confortabili la mers mult, să țină și de cald, dar să permită și piciorului să respire pentru a nu face bătături.

Am rezolvat d-abia acum doi ani problema, cu o pereche de pantofi Quechua de la Decathlon. I-am cumpărat înainte să plecăm în Irlanda, așa că am ales modelul NH300, care este și impermeabil.

încălțăminte impermeabilă

Din fericire, n-a plouat în Irlanda. Dar am apucat să-i testez prin București și pot să confirm că nu intră apă în ei. Iar acum tocmai ne-am întors fără nicio bătătură din Viena, unde am făcut vreo 60 de km pe jos. Dacă nu aveți circulație proastă, sunt călduroși la orice temperatură peste 0 grade.

Iar dacă nu vă interesează să fie impermeabili, mai există și modelul NH100, care este la jumătate de preț și la care bănuiesc că ventilația este și mai bună. Pentru cei care vor ceva la mijloc între gheată și pantof sport, există modelul NH150 – mid. Eu i-am vrut pe cei joși pentru că sunt mai ușori.

În concluzie, sunt convins că există pantofi și mai ușori de atât, și mai impermeabili sau cu un design mai elegant. Dar pentru mine a fost prima soluție care a funcționat și aici m-am oprit. Îi recomand pentru mers mult pe vreme rece sau ploioasă. Iar dacă-i testați, să-mi spuneți cum vi s-au părut.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: