ING introduce cupoane și oferte în aplicația mobilă

By | April 22, 2015

UPDATE: Voucherele au apărut și pe pagina de Homebank, în tabul ING Bazar.

ING a introdus în aplicația mobilă două secțiuni noi. Prima chestie, “oferte active”, îți pune la dispoziție fie cupoane valorice de genul “30 lei reducere la o comandă de 200 lei”, fie oferte de genul “6% reducere la Carreffour”. Bineînțeles, eu am văzut oferta la Carrefour d-abia după ce am făcut cumpărăturile lunare de la ei în valoare de două camioane.

Cea de-a doua funcționalitate îți permite să scanezi cardurile de fidelitate cum ar fi cardurile de benzină sau cardurile de acces la diferite magazine (Metro, Selgros), pentru a le prezenta în format electronic. Eu le-am eliminat din portofel de mult și folosesc o aplicație proprietară Samsung.

Nu am testat încă partea cu cardurile. Dar mi se pare mie sau Virtual Cards tocmai a murit?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “ING introduce cupoane și oferte în aplicația mobilă

  1. doru

    Salut, ce aplicatie folosesti de la samsung pt cardurile de fidelitate?

    Reply
    1. revo Post author

      Salut, folosesc Beep’nGo. Urmează un articol în curând și despre asta 🙂

  2. DNblog

    e nedocumentat articolul, dar nici cei de la ING n-au dat detaliile necesare (deci nu pot da vina oe tine prea mult că ai oferit informații incomplete)! Au anunțat opțiunea asta cum a făcut statul cu loteria bonurilor! Am testat și eu opțiunea. Mai e și la samsung pe site o reducere din asta… Îți iei s6 de pe site… Faci ceva bănuți. Plus asta cu MOL e super și plus bișnița pe care o mai poți face… Vrei ceva de la douglas? Hai și apoi ne luăm o pizza din reducere!

    Așadar, cei de la ING mi-au explicat pe cazul Carrefour (unde nu recomand să mai mergeți; nu-i interesează de clienți și cel puțin la Brașov îi cam tratează ca pe niște jeguri – sunt și angajați care ies din discuție în această afirmație – am văzut niște lucruri, m-am simțit rău acolo și eu unul nu mai intru în acest magazin!): poți avea un beneficiu de maxim 10 ori (tranzacții/comerciant) și comisionul maxim pe care-l poți lua e de 100 lei. Deci 3333,33 lei e suma maximă pentru cumpărăturile din Carrefour (scrie 3%, nu?) pentru care primești banii. E valabilă doar la Carrefour hypermarket această reducere! Primești și dacă ai un bon cu valoare mai mare, dar doar 100 lei. Ăsta e cazul Carrefour și probabil același principiu e la toți. E bună noua chestie… Eu am probat-o cu sensiblu și la 10 lei cheltuiți, am primit 0,83 bani (cam așa). Să văd dacă îi pot transfera acum…

    Reply
    1. DNblog

      I-am mai întrebat unele lucruri și ajung la concluzia că regulile nu-s puse la punct. Ei mi-au zis că nu le văd pentru că folosesc iOS, aplicatie pe tabletă și că aia nu e bună! Să folosesc doar smartphone (n-am). E o chestie ca la loteria bonurilor fiscale unde nu înțelegi ca lumea regulile. Acum mi-au zis că la Carrefour îți dau cei 3% dacă faci cumpărături de minim 100 lei și maxim 10 tranzacții. La mine nu scrie asta pe iOS!

      Nu mai înțeleg prea bine. Cert e că mi-am putut retrage ~80 bani comision de la Sensiblu

Spune-ți și tu părerea: