It’s a new day, it’s a new dawn ….

By | November 4, 2012

De cateva luni ma chinuiam sa imi cumpar domeniu. Am amanat, am cheltuit banii, i-am pus la loc si tot asa de cateva ori. Am invins lenea, am pus niste bani pe card si iata-ma.

Visam la identitate vizuala, tema customizata si alte balarii. Am realizat ca asta nu se va intampla niciodata asa ca am tras repede o tema peste el si 2-3 pluginuri in speranta ca pot scrie mai repede. Tot procedeul a durat 3 zile.

Am avut o mare dilema cu posturile vechi. Nu stiam daca sa le import pe blogul nou sau nu. Mi-e rusine sincer cu unele cand ma uit inapoi. Dar asta e, am zis ca pot sa-mi asum trecutul si orice greseala pe care am facut-o pana acum. Pana la urma, asta e istoria mea ca blogger 🙂 Blogul vechi este pus la pastrare. L-am ascuns de Google asa ca incet incet va pierde utilizatorii.

Stiu ca postul de Hello World! de mai jos o sa-i faca pe multi sa mustaceasca. Nu am uitat sa-l sterg. E piatra de temelie a blogului nou. Ca fun fact, am facut importul cu tot cu postul vechi de Hello World! de pe wordpress. Asa voi sti peste ani ca pe 6 ianuarie 2010 am inceput sa scriu pe bloguri iar pe 1 noiembrie 2012 m-am mutat la adresa noua.

Ar mai fi multe de spus. Blogul asta nu o sa urmeze intocmai directia celuilalt. Mai trebuie lucrat la descriere, mai trebuie invatat niste CSS, mai trebuie niste optimizari … dar pana atunci:

Bine ati venit pe revoblog.ro !

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “It’s a new day, it’s a new dawn ….

  1. Dan Pavelescu

    Nu stiu ce sa-ti urez, bine ai venit/revenit, sau bine te-am gasit? Hai lasa, bine ca l-ai facut 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: