Liudmila Climoc, noul CEO Orange România, despre planurile de viitor

By | April 29, 2016

În cadrul unui eveniment găzduit de noua clădire Orange Green Court, Jean-Fraçois Fallacher, fostul CEO Orange România a predat ștafeta, iar Liudmila Climoc a fost investită în funcție de către Gervais Pellissier, Deputy Chief Executive Officer & Executive Director pe Europa.

noul-ceo-orange-5

Liudmila Climoc și Jean-François Fallacher

Schimbarea mi se pare foarte bine gândită, astfel încât să mulțumească pe toată lumea. Liudmila Climoc devine noul CEO Orange România, Jean-Francois Fallacher preia Orange Polonia ca CEO, iar fostul CCO, Julien Ducarroz, este avansat în funcția de CEO al Orange Moldova.

noul-ceo-orange-8

Gervais Pellissier, Liudmila Climoc, Julien Ducarroz, Jean-François Fallacher

Echipa de management din România este întregită de Adela Guédon (CFO) și Yves Martin (CCO).

noul-ceo-orange-4

Noul CEO Orange România a ocupat timp de 7 ani același rol în cadrul subsidiarei din Moldova. În acest timp, Orange Moldova și-a dublat baza de clienți la peste 2.6 milioane, ajungând lider cu 57% cotă de piață. În prezent, dintre utilizatorii de peste Prut ai serviciilor de telefonie mobilă, 2/3 sunt clienți Orange.

Liudmila Climo, noul CEO Orange România

România este a patra piață ca importanță pentru Orange, după Franța, Spania și Polonia, însă în același timp este prea mică pentru patru operatori mobili, conform Gervais Pellissier. La nivel de grup, Orange pariază pe servicii convergente (internet, cablu TV, telefon fix, telefon mobil). Cu alte cuvinte, un singur furnizor, o singură factură.

noul-ceo-orange-7

La noi se urmărește o acoperire a serviciilor convergente de 100% la nivel național. Până în 2020 Orange dorește să obțină jumătate din cota de piață pentru serviciile fixe. Având în vedere că aceste planuri depind în mare parte și de parteneriatul cu Telekom, pentru atingerea obiectivului, francezii au anunțat că sunt dispuși să le dea o mână de ajutor (nemților?).

Pe termen scurt, Orange va lansa în “câteva orașe din țară” primele pachete de servicii integrate în “câteva săptămâni”. Sunt tare curios cum vor arăta primele oferte pentru cei care vor alege serviciile integrate de la Orange. Şi mai ales, care va fi răspunsul Vodafone, pentru că în momentul de față a rămas singurul operator care nu poate oferi servicii convergente complete.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: