Logică de Windows 8

By | July 3, 2013

Hai să înlocuim butonul de start, cu un buton mai mic care să facă mai puține lucruri și să fie mai greu de accesat. Este atât de izolat butonul ăla încât am uitat de el timp de câteva luni.

Hai să înlocuim bara de start care îți permite să selectezi ce vrei, fără să pierzi din vedere fereastra pe care o ai pe desktop, cu un ecran care vine peste tot ceea ce faci tu în momentul de fată.

Hai să înlocuim Start –> Shut Down cu o bară flotantă care apare uneori dacă duci mouse-ul în colțul din dreapta al ecranului și apoi cu un  buton de Settings pentru ca în final să ajungem la un buton de power, care îți mai dă 3 opțiuni în plus.

Serios că uneori nu înțeleg cum ajung oameni în poziție cheie în așa fel încât să distrugă complet un produs. Nu îți trebuie nici facultate și nici multă experiență în domeniu ca să te prinzi că ceva care stă între tine și ceea ce vrei să faci nu este bun.

Hai cu Windows 9.

windows8

 

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Logică de Windows 8

  1. George

    Eu m-am obisnuit fara buton. De tot. Mi-am dat seama ca foloseam start-ul doar pentru a accesa Control Panel si Device Manager, care acum le deschid si mai usor cu click dreapta in coltul magic. De fapt, daca ma uit mai bine acel click dreapta deschide fix acelasi meniu. Hooray, foloseam functia asta inainte sa o implementeze ca buton sub Windows 8.1.

    Reply
  2. Dan Pavelescu

    vechiul start era de aur, mai ales pentru functia de quick search. Revo, eu am rezolvat cu un mic soft, se numeste StartIsBack. Nu costa mult si arata la fel ca cel din W7 + are toate functiile. De 2 luni nu mai stiu cum arata interfata metro 🙂

    Reply
    1. Florin Diaconescu

      Acum dai click în colțul stânga-jos și începi să scrii ceea ce cauți. Fără vreun click în plus, doar că e modificat.

    2. revo Post author

      Nu prea îmi plac addonurile astea. De pe la 14 ani nu mai rulez Windows decât stock 😀

  3. Yamasha

    mie imi place mai mult windows 8, iar 8.1 chiar e mult mai ok. oricum se observa de la o posta ca vor sa treaca pe touchscreen…e un loz pe care il vor castiga sau…pierde.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: