Mai este cineva care nu a trecut la Windows 10?

By | September 17, 2015

Întreb pentru că mie mi-a apărut butonul de “Upgrade de Windows 10” în prima milisecundă din ziua Z. Am apăsat pe “reserve now” în adoua milisecundă și de atunci aștept să-l valideze. Se fac două luni în curând. Timp în care în jurul meu lumea deja l-a instalat și trece la tweak-uri.

windows10

Acum, fie are Windows-ul ceva cu configurația mea (HP Pavilion G6 cu Core i7, AMD Radeon HD 7670M și Windows 8.1), fie are ceva cu fața mea. Mai este cineva blocat în pasul ăsta?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Mai este cineva care nu a trecut la Windows 10?

 1. Mihai

  Daca ai webcam pe laptop se explica – “face recognition” 🙂 Eu l-am instalat din prima zi, dar cu acel tool de download de la Microsoft. Initail am mers pe varianta de upgrade si mi-a dat cu reverse, dar i-am mai dat inca o data clean instal si a functionat. Am un hardware destul de vechi, deci n-ar trebui sa ai probleme.

  Reply
  1. Revo Post author

   Am mai tot primit workaround-uri, dar uite că p-ăsta nu-l știam. Oh Microsoft …

 2. Dan Pavelescu

  Pe PC am primit upgrade-ul extrem de repede, pe laptop am așteptat până la calendele grecești. Așadar m-am săturat și am aplicat varianta pe care ți-a sugerat-o Fusionneur: http://venturebeat.com/2015/07/28/how-to-force-windows-to-start-downloading-the-windows-10-update-files/
  A mers din a doua încercare. Și pentru că nu mă simțeam confortabil cu w10 instalat peste un w7 vechi de 4-5 ani, am folosit acel tool de la MS, am descărcat w10 și l-am pus pe un usb stick, am aflat serial-ul cu un key finder și i-am tras o instalare “pe curat”. Ceea ce-ți recomand și ție 🙂

  Reply
 3. D-Nblog

  Și eu la fel sunt, dar am dat din întâmplare de ceva pe site-ul microsoft, am rulat prostia aceea care nu știam ce face exact și după vreo oră m-am trezit cu windows 10, upgrade de la 8.1. Și a mers cu toate update-urile, se mișcă mult mai bine decât 8.1 momentan și-s mulțumit. Laptopul meu era doar pentru 8.1, dar acum funcționează totul și cu 10. Placa video nu, dar e o problemă mai generală asta indiferent de soft. Mi-o recunoaște principală pe cea de la intel, în loc de nVidia de 2GB. Cea de la intel e de 1GB. Oricum nu mă joc, dar vreau să fac videoblog și îmi trebuie cea de la nvidia ca să nu stau 25 ore la codare.

  Varianta de windows n-a fost cumpărată! Așa ca e o mirare că merge și apare activat!

  Am început acum doi ani și acum e timpul să trec la alt nivel! Inițial hobby, la fel și acum, dar trebuie să mai vină și niște bani de o gogoașă. Altfel, timp pierdut cam degeaba!

  Reply

Spune-ți și tu părerea: