Mașinile pe care le vor primi medaliații români de la Rio

By | July 5, 2016

Renault a prezentat în parteneriat cu COSR mașinile pe care le vor primi sportivii români medaliați la Rio. Sunt trei modele, câte unul pentru fiecare tip de medalie: Kadjar pentru aur, Captur pentru argint și Clio pentru bronz. Mașinile fac parte din ediția limitată Olimpic, de 450 de unități.

Modelele din ediția limitată beneficiază de o echipare specială care include, în funcție de model: R-Link 2.0, jante de aliaj, geamuri fumurii și pornire făra cheie.

Pe lângă mașini, sportivii români care vor obține aurul vor mai primi și 35.000 € din partea COSR, sumă care care am înțeles că se poate dubla și astfel ar ajunge la 70.000 €. În realitate, sper ca toți sportivii să urmărească cel mai important premiu: șansa de a intra în istorie.

Pe lângă asta, eu sunt curios ce se întâmplă cu un sportiv care câștigă 2-3 medalii. Primește tot atâtea mașini? 🙂 Parcă spunea cineva că în 2012 s-a întâmplat așa, tot ce știu este că atunci Renault a răsplătit 16 atleți. Așa cum glumea și președintele COSR, sper ca și echipa de handbal să fie medaliată, sunt 14 membri acolo. Acum sunt 70 de sportivi calificați la JO de la Rio, iar COSR spunea că se așteaptă la 8-9 medalii.

Renault Olimpic - COSR

Hai România, din nou! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: