Mi-am dat seama de ce îmi place Instagram

By | April 7, 2018

Când mi-am făcut cont pe Facebook, prin 2007 parcă, nu vedeam pe feed decât fotografiile prietenilor, majoritatea din afara țării. Din cauza asta mi l-am și făcut inițial, să țin legătura cu ei. Apoi a mai fost o perioadă în care descopeream melodii din link-uri de YouTube.

În principiu era mișto pentru că toți prietenii de pe Facebook erau de vârsta mea și aveau aceleași idei și interese. 11 ani mai târziu, populația din lista mea de prieteni e mult mai pestriță. Cu vârste și convingeri diferite. În ultimul timp, de fiecare dată când intru pe Facebook, aflu, printre altele, cel puțin vreo două-trei chestii nasoale. Ultimele isprăvi ale strașnicului guvern care ne conduce, o fotografie cu un nătărău care a parcat în stația de tramvai șamd.

Așa că seara, dacă mai am timp să fac ceva, prefer să verific feed-ul de Instagram în locul celui de Facebook. Aici este o realitate alterată, în care toată lumea este fericită. La fel ca în cazul Facebook-ului, Instagram-ul poate fi și util dacă știi căror conturi să le dai follow. Mai afli o recomandare pentru un restaurant, un loc de adăugat pe lista de călătorii, o idee pentru o rețetă, o mașină, o poveste.

Instagram-ul este mai ușor de digerat decât Facebook-ul, pentru că părerile oamenilor trebuie să se limiteze la o fotografie. Este așa cum era Facebook-ul la început (cel puțin pentru mine). Și din cauza asta, Instagram-ul s-a strecurat încet-încet în rutina zilnică.

P.S: Dacă vă interesează fotografiile cu mâncare și restaurante, locuri din București, mașini și ceasuri, dați-mi un follow și pe Instagram (90revolution). Anul acesta vom vizita două continente noi, așa că d-abia aștept sa îmi înfrumusețez feed-ul și cu fotografii de acolo.

[instagram-feed]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: