Mi-am făcut un selfie de viking cu NVIDIA Ansel

By | May 6, 2017

Când eram eu mic și gamer, era un fel de lux că puteai înregistra video din joc cu Fraps. Mult mai târziu a apărut streaming-ul pe Twitch și am zis “bleah, cine ar vrea să se uite la altcineva cum se joacă?”. M-am înșelat, între timp s-au dezvoltat tot felul de fenomene în jurul jocului propriu-zis.

M-am jucat ieri un pic cu NVIDIA Ansel. Este un feature care îți permite să faci tot felul de nebunii în interiorul jocului. Apeși o combinație de taste și te duce într-un meniu din care nu numai că poți face un screenshot, dar îl poți și super-customiza. Îi aplici filtre, îi modifici contrastul, saturația. Ajungi să faci o operă de artă dintr-un screenshot.

Poți salva imaginile 360 în așa fel încât să le poți vedea cu o cască VR. E o nebunie. Dacă te încordezi un pic ajungi să salvezi o imagine care are 30 GB. 30 GB! Voi vă dați seama? Aproape cât primul meu hard disk.

Meanwhile, eu în continuare nu înțeleg de ce ai vrea să pierzi timpul făcând chestiilea astea, în loc să te joci efectiv. But that’s just me. Şi totuși, trebuie să recunosc că îmi cam place cum au ieșit screenshot-urile de ieri din For Honor.

De exemplu așa aș arăta eu dacă aș fi viking și mi-aș face un selfie:

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Mi-am făcut un selfie de viking cu NVIDIA Ansel

  1. Dan Pavelescu

    Pe vremea plici-ului eu n-am reușit să înregistrez cu Fraps, dacă te încălzește cu ceva :)) 30 de giga primul hard disk? Mă simt minuscul, prima mea cărămidă avea 40 de mega 😉

    Reply
    1. Revo Post author

      Eh, eu n-am început pe vremea piramidelor 😛

Spune-ți și tu părerea: