Mi-e milă de locuitorii din Drumul Taberei

By | October 9, 2017

Astăzi am fost până în Drumul Taberei. Când am băgat destinația, Waze a încercat să mă convingă să mergem mai bine la Ploiești. După ceva negocieri, a început să plângă când a înțeles că nu avem încotro și trebuie să mergem.

Ca să se răzbune, m-a băgat la un moment dat pe niște straduțe dintre blocuri, pe undeva printre Bulevardul 1 Mai și Ghencea. Vai ce durere este pe acolo. Tranșee! Prăpăstii! Până și Dusterul mă întreba dacă vreau să trec pe acolo.

Aveam impresia că bulevardele din Drumul Taberei sunt stricate din cauza lucrărilor de la metrou. Dar pentru străduțele dintre blocuri nu există nicio scuză. Acolo este opera primarilor din sectorul 6.

Şi pe cuvânt că a început să mi se facă milă de locuitorii din Drumul Taberei. Şi cu străzile, și cu lucrările la metrou. Măcar n-au știut din start la ce să se aștepte când au început lucrările. Au fost duși cu zăhărelul de primari după primari și guverne după guverne.

R.I.P. Drumul Taberei.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Mi-e milă de locuitorii din Drumul Taberei

  1. Emilian

    Îmi amintesc că în 2014 a trebuit să ajung la un prieten în drumul taberei, chiar în spate la Valea Ialomiței. Era duminică dimineață, m-am urcat în mașină (șofer începător, permis de vreo 2 luni) și am plecat spre destinație.
    Pot să spun că de fapt acolo am dat adevăratul traseu pentru permis. Pe o străduță în spatele blocului de unde se lucrează la metrou a trebuit să trag când oglinda de pe o parte, când pe cealaltă pentru că altfel nu treceam. Norocul meu a fost că în capătul străzii am avut unde să întorc, că altfel lăsam mașina acolo și o mai luam când terminau metroul 😀

    Am copilărit în drumul taberei și cunosc foarte bine străduțele, însă eu le cunosc pe vremea când numărai pe degete mașinile de prin acel cartier. Acum este dezastru și probabil că o să fie tot mai rău având în vedere că se înmatriculează tot mai multe mașini de la an la an.

    Aceeași situație se regăsește mai prin toate cartierele din București și din păcate nici un primar nu are o viziune, o soluție de îmbunătățire, absolut nimic…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: