Momentul în care facebook m-a dezamăgit

By | September 28, 2013

Înainte facebook îmi arăta TOT ce postau pe wall prietenii mei. Pe mine nu mă deranja, stăteam și câte o oră să mă uit în feed. Pentru că de fapt d-asta mi-am făcut cont pe facebook. Aveam câțiva prieteni peste Ocean la care prinsese deja bine de tot. Așa țineam eu legătura cu ei. Apoi a prins bine de tot și la noi.

Şi facebook s-a gândit la o chestie “genială”. Hai să nu îi mai arătăm toate update-urile prietenilor. Hai să le arătăm doar ce credem noi că ar fi interesant. Şi acum update-urile îți apar pe facebook după numărul de like-uri pe care le-au primit în prealabil. Lucru care nu e tocmai ok. Pentru că întotdeauna îți vor apărea știri de la aceeași oameni cu 1000 de prieteni, care ar primi 50 de like-uri și dacă ar pune o poză cu o piatră.

Atunci mi-am pierdut interesul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Momentul în care facebook m-a dezamăgit

  1. nicu

    schimarea asta s-a intimplat de mult! bine ca inca mai exista inca sagetica aia cu care poti schimba “top stories” cu “most recent”. sistemul actual incurajeaza spamarea, daca vrei sa creasca greutatea unei postari si sa fi sigur ca o vede lumea.
    pe de alta parte, cind “prietenii” tai de pe facebook sint cu miile, poate dura mult de tot sa vezi tot ce s-a postat, mai ales daca 1-2 zile n-ai mai intrat

    Reply
    1. revo Post author

      Şi eu tot pe “most recent” îl țin. Din păcate varianta mobilă e by default “top stories” și mă enervează la culme.
      Nu mă deranjează, eu am 270 de prieteni, termin repede 🙂

    1. revo Post author

      Nu-l șterge, încă mai sunt chestii de făcut pe acolo 🙂

Spune-ți și tu părerea: