N-am crezut în voi băieți.

By | February 22, 2013

N-are rost să mint. Am zis că n-aveți șanse. Am spus că meciul se va termina 1-0 pentru Ajax. Am strâmbat din nas la prețul biletului. Să stai în frigul ăsta 90 de minute și să mai dai și bani pentru asta ? Nu merită.

Vă rog frumos să mă iertați. Mă înclin în fața voastră. Nu numai că ați bătut campioana Olandei. Dar am văzut în seara asta o bucată de fotbal cum n-am mai văzut de mult. Bucata aia care mă face să-mi placă viața. Genul de sentiment care mă face să mă trezesc dimineața zâmbind. Care mă face să mă simt special, mândru că sunt stelist.

Ați jucat excelent, de la primul până la ultimul jucător. Nu am ce reproșa. Până și Tănase îmi este mai drag după meciul din seara asta.

Becali, Reghecampf îți va cere mai mulți bani. Dă-i tot ce vrea ! Înghite-ți orgoliul, taci din gură când va vorbi. Împacă-te cu nevastă-sa, cumpără-i o casă, ai grijă de copilul lui. Merită.

Neșule, asta este pentru tine!

 

steua ajax featured

foto mediafax

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “N-am crezut în voi băieți.

  1. Bogdan MoneyWatch

    O noapte extraordinara, intr-adevar, si NICI eu, la fel ca tine, nu am mai avut curajul sa visez ca se poate intampla un miracol. Inca sunt momente in care putin noroc si enorm de multa daruire mai pot depasi masinile de investitii si fotbal ale echipelor occidentale.

    Altfel, tot ca reflectie ocazionata de fotbal, oare unde ar fi tara asta daca fiecare dintre cei de pe stadion ar reusi sa aduca macar jumatate din pasiunea si entuziasmul aratat pe stadion in felul in care muncesc? 🙂

    Forza Steaua!

    Reply
    1. revo Post author

      Wow, foarte bună paralela cu modul in care muncești. Să știi că nu m-am gândit la asta până acum. Probabil că am ajunge ca nemții, ei își iubesc munca, indiferent ce fac.

Spune-ți și tu părerea: