Ne vedem la DreamHack ?

By | September 13, 2013

Eu nu știu de ce se ceartă atâta lume prin blogosferă ? Unde sunt vremurile când bărbații își rezolvau treburile între ei ca bărbații? Adică printr-un meci de CS 1.6 sau o cursă de NFS.

Un posibil mediator al acestui gen de conflicte este Romtelecom, care se pare că a găsit soluția. Ne-a invitat duminică, în ultima zi de DreamHack, să ne batem până ne sar capacele. Bineînțeles, în cadrul unui mini LAN Party (de 10 ore) în care vom juca World Of Tanks, Team Fortress2, War Thunder, Dota 2 și Quake Live. Asta înseamnă că voi transmite live impresii de acolo.

DreamHack este unul dintre cele mai importante evenimente de gaming din lume și cu siguranță este cel mai important de la noi. Din 2012, DreamHack București aduce în România cei mai buni jucători de Counter-Strike, League of Legends și StarCraft II din întreaga lume. Eu recunosc că am cam pierdut contactul cu lumea asta pe vremea când încă se juca CS 1.6 iar la modă erau clanuri precum SK, fnatic, MYM și jucători ca HeatoN, SpawN și f0rest.

“La rândul lor, jucătorii și echipele din România au posibilitatea să-și măsoare forțele împotriva unor adversari de talie mondială și să demonstreze că sporturile electronice sunt un fenomen ce nu trebuie ignorat.”

Turneul este week-end-ul ăsta (14-15 Septembrie) la Sala Polivalentă iar biletele pentru spectatori se cumpără de aici și costă 35-50 lei.

Deci, ne vedem acolo ?

dreamhack_rtc

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Ne vedem la DreamHack ?

    1. revo Post author

      Aproape că am jucat odată un meci de dota2. De fapt, mi-au dat să joc cu un pește albastru și am ieșit după 20 de minute.

Spune-ți și tu părerea: