Nedumeriri cu festivaluri de mâncare

By | October 12, 2016

În Promenada este “Food Truck Festival” la Promenada. Nu m-am dus, dar din ce povestesc prietenii au fost aceleași probleme ca la toate celelalte.

1) Cozi mari. Pe asta nu o înțeleg. Ai un camion. Se fac cozi de 45 de minute. E chiar atât de greu să deduci că poate ți-ar mai trebui un camion?

2) Nu poți plăti cu cardul. În anul 2016.

3) Taxă de intrare. La Food Truck Festival nu este taxă, la altele da. Teoretic n-ar fi o problemă. Plătești 15 lei pentru organizare și pentru a nu risca să te lovești pe acolo de tot felul de gură-cască, ieșiți la plimbare. Dar practic, din cauza problemelor de la punctele 1 și 2, ajungi să plătești ca să stai la coadă să plătești mâncarea ca să stai să aștepți mâncarea. Nu mai bine te duci direct la camion într-o altă zi, în afara festivalului?

În rest, e bine că se întâmplă astfel de lucruri, dar trebuie să avem și un motiv real să trecem pe acolo.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Nedumeriri cu festivaluri de mâncare

  1. nwradu

    Un camion din acela costă zeci de mii de euro, plus că ai nevoie de personal. Prea puțini își permit un al doilea, doar doi din ce știu eu acum, restul sunt nou veniți pe piață. Se mai plătește și o taxă la primărie pentru fiecare camion de câte ori îl duci într-un loc nou, iar în rest trebuie și parcat undeva.

    La unii poți plăti cu cardul. La alții nu primești nici bon.

    Cine bate jumătate de oraș pentru un sandviș de 20 de lei? Prefer să plătesc taxă de intrare și să-i adune cineva pe toți la un loc. De câte ori au fost festivaluri cu taxă, erau și concerte organizate, bănci, mese, unii care să le curețe șamd, deci e oarecum justificat.

    Reply
    1. Revo Post author

      În același timp, un al doilea camion înseamnă vânzări duble.

      Cu taxa pentru bănci și picoli aș fi de acord, dar să nu petrec mai mult timp la coadă decât mâncând.

      Nici eu nu traversez special jumătate de oraș pentru un burger. Dar știu care pe unde sunt și mănânc acolo dacă am drum.

  2. Andrei

    Mancarea e mediocra, preturile mari. Toti o ard vintage si scriu meniul pe o tabla, insa nu scrie nimeni gramajul produselor si te trezesti ca dai 20 lei pe o portie infima de paste nefierte sau 18 lei pe 5 frigarui cat pixul.
    Apreciez initiativa de business si curajul, dar dezaprob total romanismul servirii si respectului pentru client prin preturi exagerate si calitate execrabila.

    Reply
  3. Giotto

    Voi ati mancat? La pretul ala e dezastru. Daca insumezi taxele si cheltuielile va spun eu ca nu merita deplasarea. Ma asteptam sa fac si sa vad mai multe la un festival. Si mai ieftin ca de aia e festival. Faceti si voi comparatii cu ce se intampla afara.

    Reply
  4. C

    Subscriu. Oferta slaba, preturi mari si mancare banala si pe alocuri proasta.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: