New Year resolution

By | January 3, 2012

Cred ca se cuvine sa va zic un “la multi ani !” , acesta fiind primul articol din an. Am destule articole salvate in drafts inca de anul trecut, insa nu am vrut ca primul articol pe 2012 sa fie urâcios. D-astea nu le-am dat drumul. M-am simt un pic cam vinovat ca n-am scris de ceva vreme asa ca trebuia sa scriu ceva.

Ce altceva e mai in trend decat New Year Resolutions? Stiam de termen de mult si l-am si folosit de 2-3 ori fara sa-mi dau seama dar d-abia anul trecut am fost atat de curios incat sa ii aflu cu adevarat semnificatia. Probabil ca sunt printre putinii oameni care chiar isi ating telurile propuse.

And I`mma teach you how to do that!!! You ready ? Scroll down for magic tip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eu nu-mi propun nimic pentru anul viitor ! Si cum functioneaza asta pentru mine ? SUPERB ! La finalul fiecarui an fac un fel de rezumat, pun totul in balanta si mereu trag concluzia ca anul ce tocmai se incheie a fost mai bun decat precedentul. De fapt, asta e singurul meu tel, sa pot spune la sfarsitul anului ca a fost unul de bun augur.

La multi ani ptr. 2012 si va doresc indeplinirea tuturor dorintelor. Nu va incurcati cu scenarii de filme, nu o sa faceti alceva decat sa va deprimati. Uitati-va in propria ograda, uitati-va si in jur, comparati … si sigur o sa fiti multumiti de ce aveti.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: