Nintendo Labo: copiii se întorc la jucării de carton?

By | January 19, 2018

Mai țineți minte când ne făceam jucării și construcții din cutii de carton? Douăzeci de ani mai târziu, tehnologia a avansat atât de mult încât … copii se vor juca din nou cu cartoane.

Sau cel puțin așa speră Nintendo, care tocmai a lansat niște “accesorii” din carton, pe care copiii le pot folosi la consola Nintendo Switch. Ca să fiu sincer, pe mine mă bucură felul neconvențional în care gândește Nintendo. În același timp mi se pare un pic ironic că “moda” se repetă. Nu mă deranjează nici măcar prețul piperat pentru setul Nintendo Labo: 70 de dolari.

Sunt doar două probleme pe care le văd. În primul rând, cartonul se deteriorează la un moment dat. În al doilea rând, seturile se vor vinde până când apar schițele pe internet. Iar apoi presupun că va fi la modă printre copii să și le decupeze și coloreze singuri.

Ah, și încă ceva. Dacă seturile acestea vor ajunge vreodată în România, poate că n-ar fi o idee rea să le schimbe numele înainte să le bage pe piață 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Nintendo Labo: copiii se întorc la jucării de carton?

  1. Ovidiu

    Da, numele clar trebuie schimbat pentru piata romaneasca. :))
    In plus din cate vad in clip doar “copii” de peste 15 ani se joaca cu produsul. Clar trebuie sa stii si sa ai dexteritate sa-l asamblezi. Sau va fi mentionat pe ambalaj asamblare sub supravegherea unui adult.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: