niste filme (2)

By | December 29, 2011

A fost o perioada mai lejera, asa ca :

Drive – Nu va lasati pacaliti de nume, este vorba despre cu totul altceva in filmul asta. Atipic, un singur clișeu mic. Actorul principal foarte bun. Tot filmul este tacut si zambitor iar spre final contrasteaza prin scene destul de violente. Daca nu aveti aversiune fata de sange merita vazut filmul. De preferat fara nevasta si copii.

Dream House – un film greu. Merge seara tarziu. E ceva in genul Shutter Island numai ca mult mai tare.

Puss in Boots – Puteti sa va suparati, puteti sa faceti ce-oti vrea dar o s-o spun: mie nu-mi place genul asta de filme. Stramb din nas de fiecare data cand aud de animatii 3D. Dar asta e mai tare decat toate Shrek`urile la un loc. Am ras ca un copil uitandu-ma la el.

RED – Stiti deja finalul unui film cu Bruce Willis, nu ? Oricum, dragut, parca un pic mai pestriț decat restul filmelor cu CIA-FBI-Secret Services – conspiracy – good guy kills all. N-am auzit de ea dar Rebecca Pidgeon arata prea bine ptr. varsta ei, s-a potrivit de minune cu rolul. Greetings from Moldova.

Captain America The First Avenger – Imi pare sincer rau ca m-am uitat la jumatate din el. Din cauza asta nu ma voi obosi nici macar sa-i dau un link. Fac un serviciu umanitatii cand spun ca e prost.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: