niste filme

By | October 20, 2011

Ce am mai vazut in ultima vreme:

Source Code – Niste actori mici care fac un film mare. Un fel de Memento cu mai multa actiune.

The Lincoln Lawyer – Dragut, nu este o capodopera dar nu mi-a parut rau ca l-am vazut. Este vorba despre un avocat care se foloseste si de metode mai putin legale ca sa fie pe val. Parca merita un actor mai carismatic in rolul principal.

Paul – Isi bat joc de toate stereotipurile cu extraterestrii intr-un mod foarte tare. Una dintre putinele comedii pe care le-am vazut in ultimul timp si care n-au continut scene scarboase.

Pirates Of The Carribean: On Stranger Tides – Daca nu ar juca Johny Depp in stilul in care joaca, filmul nu ar merita. Si asa nu are nimic nou fata de precedentele.

This Is England – Mi-a placut mai mult American History X. Asta e cam aceeasi branza, cu skin-heads in loc de neo-nazisti si intr-un mod mai filozofic.

Killer Elite – Jason Statham. Robert De Niro.

Real Steel – Michael Bay ar trebui sa ia lectii despre cum se face un film cu lupte intre roboti din care sa si intelegi ceva. A avut de toate. Hugh Jackman isi joaca bine rolul de pretty boy, ala mic e asa de adorabil (in stilul Home Alone) incat imi vine sa-l infiez iar Kate il inseala pe Jack. Destule setereotipuri si un pic cam previzibil.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: