Nokia se aliaza cu Microsoft

By | February 12, 2011

Pentru ca a mizat pe telefoane de duzina in detrimentul telefoanelor bune Nokia a pierdut in 1-2 ani tot ce a cladit in 10. Cu 1-2 exceptii, toate telefoanele din ultimul an de la Nokia sunt niste prostii. Erau renumiti pentru fiabilitate si durata de convorbire/stand-by, iar telefonul meu tine sa contrazica chiar si asta. Dupa aproape 3 ani de folosire arata ca o jucarie molestata iar bateria (noua) nu ma tine mai mult de 3 zile.

Dar ei au fost incapatanati, au zis ca merge treaba, au mizat in continuare pe oameni care vor DOAR sa vorbeasca la telefon. Dar nu segmentul asta este cel care cumpara, in categoria asta intra oamenii care isi cumpara telefonul  la  4-5 ani si il tin pana decedeaza. Iar faptul ca s-au agatat de Symbianul lor iar mi s-a parut o prostie. Symbian a fost bun pana la un anumit punct .. dar gata, e un cal mort, nu se mai poate scoate nimic de la el.

Asa ca s-au gandit sa foloseasca un sistem de operare a carui evolutie mi se pare incerta. Nu cred ca Windows Phone 7 poate tine pasul cu Android-ul care scoate update-uri cu o asemenea frecventa (dar heeei, Nokia a stat 2 ani pe bara, ce le trebuie lor inovatie?). Plus ca toate smartphone-urile ieftine au O.S Android. Deci eu nu prea vad logica. Stramb din nas o data cand vad Nokia, si a II-a oara cand vad Windows Phone 7.

In continuare Nokia o sa conteze doar pentru oamenii ca tata care vor un telefon si atat.

Sursa: go4it

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: