Nu mai sunt mineri? Trimiteți ultrașii!

By | February 2, 2017

Calculul e simplu. Sunt prea mulți oameni în Piața Victoriei și trebuie să-i dispersăm. Cum facem asta? Trimitem instigatori.

Dinamo e condus de Negoită, fratele primarului PSD sector 3, care are dosar penal. Huliganii ăia au avut mult prea multe petarde la ei, cât să asigure 2 ore de răfuială cu jandarmii. Din moment ce veneau de la un meci de handbal, era clar că nu aveau cum să le folosească în interiorul sălii. Deci e cât se poate de clar că acțiunea a fost premeditată.

Ce mi s-a părut ciudat a fost că sutelor de jandarmi le-a luat atât de mult să anihileze 30 de protestatari. La un momentdat, raportul forțelor arăta așa:

Sursă foto: PRO TV

Oricum, ce s-a întâmplat aseară a fost o manevră clasică a PSD-ului, și ar fi mare păcat să cedăm. Nu aveți ce păți atât timp cât stați pe margine, în grupul de prieteni. Dacă veniți diseară, nu purtați cagule sau fulare puse peste gură, pentru a ne putea diferenția de instigatori. Nu vă lăsați descurajați, nu dați înapoi, nu vă pierdeți răbdarea. Cu calm rezolvăm.

La primul semn de violență, plecăm acasă și revenim a doua seară. Nu vor avea bani să plătească huligani la nesfârștit.

Deja se văd primele semne de îmbunătățire. Din cauză că nu a trecut și ordonanța cu grațierea, lacheii de la Antena 3 au primit comanda și încă de aseară au început să atace guvernul PSD.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Nu mai sunt mineri? Trimiteți ultrașii!

  1. Ciprian

    Ideea e sa ii scoatem din multime si sa ii predam Jandarmilor.
    Nu stiu daca a fost ceva premeditat de PSD… de ultrasi cu siguranta.
    Ei au o placere sa se bata, ei mergeau la meciuri/derbyuri special sa se bata intre ei/cu jandarmii… deci nu as merge chiar spre o “conspiratie”… pentru ca sunt atat de retardati ca nu este nevoie…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: