O întrebare pentru sponsori

By | June 27, 2021

Am ascultat sfatul lui Cristiano Ronaldo și am decis să beau mai multă apă, așa că am cumpărat Heineken fără alcool. Asta am găsit în magazin:

Acum întrebarea mea este următoarea. Știu că berile cu alcool se îmbuteliază la 0.33 litri pentru că este mai profitabil pentru producător astfel poți bea o bere la prânz în speranța că alcoolul iese rapid din sânge până seara. Ok, I get this.

DAR DE CE AI PUNE BERE FĂRĂ ALCOOL LA 0.33?

Ca să-mi umplu frigiderul de sticluțe de jucărie? Ca să îmi zdrăngăne prin mașină până găsesc o pubelă de reciclare? Eu nu reușesc să găsesc un motiv logic.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “O întrebare pentru sponsori

  1. Dan Vasii

    Răspunsul e mai mult decât simplu. Liniile de îmbuteliere există înaintea necesității de a bea bere fără alcool. Liniile de îmbuteliere ptr cantități diferite costă și necesită spațiu suplimentar (dar și alte chestii administrative).

    Reply
  2. Andrei

    Eu prefer berea la 0.33 in defavoarea celor mai mari. La berea cu alcool me refer. Berea fara alcool nu-mi place.
    Mi se pare ca doar asa cat timp bei din ea, e rece. Daca-i mai mare, ce ramane in sticla se incalzeste. Asa ca prefer mai multe drumuri catre frigider. Candva se gaseau si la 0.25, dar vad ca le-au scos. Aveau si capac twist off si mi se pareau practice.

    Reply
  3. Stefan

    Good point Andrei. Pe vremuri și cola a avut niște cutii mai mici. Da, știu, nu este environmental friendly, dar prefer asa. Mi-ar plăcea și apa sa fie la sticle mici. În filmele din us tot timpul ii vezi cu astfel de sticle.

    Reply
    1. Revo Post author

      1. Good Point, nu m-am gândit la asta 🙂
      2. Beți și voi mai repede 😀

Spune-ți și tu părerea: