O mică schemă prin care poți obține un voucher de 60 de lei la eMAG

By | November 10, 2015

eMAG are o promoție foarte bună pentru posesorii de card Visa de la ING. Schema funcționează și cu carduri VISA de la alte bănci, dar voucherul nu va mai fi de 60 de lei, ci de 40.

emag-ing-bazar

Oferta este valabilă doar până pe 15 noiembrie (duminica aceasta), dar apoi puteți cumpăra orice în perioada 1-31 decembrie 2015 cu voucherul obținut. Cu alte cuvinte, nu va fi limitat doar la câteva categorii neinteresante de produse, așa cum se întâmpla cu cardurile cadou din unele promoții. Mai multe detalii găsiți pe această pagină.

Aceștia ar cam fi pașii, pe scurt:

  1. Rezervi oferta Visa+eMAG din ING Bazar
  2. Activezi plata cu un click din aplicația mobilă
  3. Lansezi o comandă de minim 150 de lei prin intermediul aplicației mobile

M-am jucat un pic cu aplicația mobilă și intuiesc că va juca un rol foarte important anul acesta de Black Friday. Dacă activezi plata cu un click, poți cumpăra produsul în mai puțin de o secundă (pe bune!), printr-un singur swipe.

Tare mi-e frică să nu ofere de Black Friday posibilitatea de a cumpăra produsele cu o oră înainte, prin aplicație. Ar fi încă un bobârnac dat afiliaților. Oricum, cred că mâine de dimineață vă voi spune tot ce vreți să știți despre Black Friday 2015 în România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “O mică schemă prin care poți obține un voucher de 60 de lei la eMAG

    1. Revo Post author

      Eu oricum boicotez mai mulți advertiseri. O să îi promovez pe cei care oferă comision întreg.

  1. Ioana

    O reducere usoara de 60 de lei pentru o cheltuiala care pare destul de insignifianta. Ca oricum daca te-apuci sa faci cumparaturi serioase de pe emag, cu greu iesi mai ieftin de 150lei. Totusi, n-am stat sa urmaresc oferta asta, multumesc de informare.

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi tocmai, mi se pare mai bine așa. De regulă se fac reduceri la prețuri mari. Acum ai o reducere de aproape 50% din valoarea cumpărăturilor 🙂

Spune-ți și tu părerea: