O nedumerire legată de anvelopările din Sectorul 1

By | June 5, 2020

Prin octombrie-decembrie s-a anvelopat un bloc de lângă noi, acum au început lucrările de reabilitare la altul. Nu știu dacă este vorba despre aceeași echipă, dar la ambele s-a procedat la fel. Se pornesc lucrările, se pun schele, se aduc tone de polistiren extrudat, se face mizerie prin grădinile de lângă blocuri, se înjură muncitorii zi lumină între ei, se lucrează la forță maximă aproximativ o lună. După care lucrările sunt abandonate cel puțin încă o lună.

La blocul din fața noastră i-am urmărit pe băieți cum au început anveloparea de prin februarie-martie. Au muncit inclusiv sâmbetele, inclusiv în plină pandemie, trecând peste stare de urgență și ordonanțe militare. Asta până pe undeva între 1 și 10 mai,  și apoi s-au oprit. Acum au reluat lucrările, după aproximativ o lună de la abandon.

Nu înțeleg care este explicația pentru stilul ăsta de lucru. Oare se termină fondurile și nu le mai dă primăria bani? Sau ce? Care-i motivul pentru care din 3-4 luni din proiect, una se stă degeaba?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “O nedumerire legată de anvelopările din Sectorul 1

  1. Fuzz

    Asa am observat si eu ca se procedeaza, cel mai proabil se termina banii.

    In sectorul 5 chiar incepusera spre sfarsit de toamna un numar de blocuri, au placat cu polistiren cam 10-15% din bloc, si dupa au demontat nacele, schele tot si au plecat pana acum 2 saptamani. Doar costul de montare/demontare si transport al schelei e dureros de mare – este strict o sifonare de bani. Daca e contractul facut de asa natura, firmele isi iau bani pe orice tocmai ca sa poata da inapoi ce trebuie.

    Reply
  2. nwradu

    Da, se lucrează pe decont. Faci o parte din lucrare, duci factura pentru ea cu deviz ca la carte, nu continui până nu-ți este plătită. Și cum uneori Primăria nu mai are buget, se amână.

    Reply
  3. Dan Cara

    Acelasi mod de lucru l-am observat si in sectorul 6. Sunt blocuri la care anveloparea este inceputa de mai bine de 6 luni de zile, iar dupa primele zile parea ca daca pleci un weekend de acasa cand te intorci nu iti mai recunosteai blocul…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: