O noapte la IKEA

By | August 25, 2014

Ştiți că IKEA are uneori tot felul de idei inedite de promovare. În 2011, au scos câte o reclamă la câte un produs nou în fiecare zi timp de un an. Apoi au umplut un magazin cu 100 de pisici timp de o noapte. Ca să arate că nu doar oamenii sunt locuitorii unei case. Mă întreb ce au făcut cu mobila după.

Acum IKEA Australia s-a gândit la altceva. Au făcut un parteneriat cu airbnb și au pus-o de un hotel. Poți petrece o noapte în una dintre cele 3 “camere” (Modern Elegance, Inner City Living, Rustic Charm) dintr-un magazin IKEA din Sidney. Dacă plănuiți o excursie la 2 pași, în Australia, puteți aplica aici. Plus că scrie că ești trezit dimineața într-un mod remarcabil. Iar eu am o imaginație bogată de fel.

Pe mine chiar m-ar încânta ideea de a dormi într-un magazin IKEA. Bine, aș fi fericit și dacă m-ar lăsa cineva într-un hypermarket peste noapte, să-mi fac de cap. Am mai zis asta.

Şi mă gândeam magazinul din orașul nostru este chiar lângă aeroport. Au atât spațiu acolo, mă gândesc că n-ar fi o idee așa proastă. Ce zici IKEA România, te bagi? 🙂

Share pe Facebook

Un comentariu la “O noapte la IKEA

  1. Giotto

    Ai vrea sa incerci una dintre casutele de doar cativa zeci de metri, nu-i asa? Daca stau sa ma gandesc bine, si eu as face-o. In definitiv, chiar daca te poti aseza pe paturile si scaunele de acolo si in timpul programului, parca te-ai simti mai bine fara harmalaia din jur. Apoi incercarea de-o noapte se poate concretiza intr-o transformare a actualei sau viitoarei case dupa principiul IKEA: organizare pe verticala.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *